Friday, May 25, 2012

Best Friend ;)

Assalamualaikum to all :)
Life without friends is like a garden without flower and like a sky without a sun kan :) And this is my girlfriends , Alhamdulillah ! we have been together-gether about 7 years and still counting ;'D
Di mana lah aku terserempak ngan minachi minachi ni ? hihik :p our first meet was at SMK DERMA,Kangar .  1 Tekun ! yeee, 1 tekun lahh tempat kami semua jumpak . start knowing each other . and one thing , until now, kami TAK PERNAH bergaduh okay . see, sweet tak ? harhar. hopefully tak akan bergaduh lah. Amin :) apa yang penting . kami semua sekepala tahu tak ? kahkah. bab gosip masyaALLAH . geleng kepala habaq hang . harhar . Form 2 kami still bersama , trio of us . form 3 aku kelas dgn si tudung merah ,form 4 aku kelas dgn si tudung purple and form 5 aku kelas dengan si tudung merah balik . tapi kat matriks, aku sorang2 sebab aku modul dua and depa modul 3. depa kelas sekali ..hihi..finally aku sorg2 jugak kan ? hurm universiti acano pulok ? wallahualam :) apa pun beb, wa harap friendship kita nih kekal lah yee . AMIN :)


Last Friday ,mokcek tudung merah tu turun perlis so hang out lah together2 and then lepak-ing kat rumah geng weols jugak :) BEST ! nak kata lama tak jumpak tu xdak lah sampai berpuluh tahun , tapi berbulan jugak lah. and ofcorse lah gosip sana sini . nama pun PEREMPUAN kan :) hihi. SERONOK ! bila lama xkumpul cemtuu kan ? nanti weols kumpul lagi nahh . insya ALLAH :)





WE ARE FRIENDS ! <3

lots of love,
ShafiqahRashid;)

4 comments:

syazana.not.single said...

uhuk3.
terharu wa baca post ni.
hope friendship kita berkekalan.
amin.
;)

misluvcoklat said...

haha!
lu xpyh nk terharu sgt..kehkeh..
insyaALLAH. amin :)

alissa said...

ceyh.. Ayat " still counting" jgak nooo. Tiru la tuuu. Hahah

misluvcoklat said...

HAHAHAHAHA !
bengong mu !
biaq pihh laa, xdak modal dah.
wey, km dh ada lesen..hahaha ! XD