Saturday, November 30, 2013

Cameron Highland

Assalamualaikum =)
Rinduuuuuuuuuuuuuuuu nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .Rindu sangat sangat sangat sangat . Paham dak rindu ? HAHA! rasa macam nak balik perlis sekarang jugak ohh . humm. rasa lama gila tak balik perlis. *lap air mata . hihi . banyak benda nak cerita ,  itu ini ah macam macam lahhh . rindu teman gosip gaduh wa . wa rindu lu bhai . okay, chill chill ! wa nak citer tentang last week punya hal lah . before that , ekceli wa baru balik jumpa orang orang kesayangan dan kerinduan hamba. hikhik. i hope we can spend our time together gether again. miss you oredy . krik krik krik. hihi


well , let start the story . Last week , i went to Cameron Highland. wa pi sana untuk lawatan sambil belajar untuk subjek tanaman . kiranya ianya one of my assignment lah ni. eh, report wa tak buat lagi , hapdet blog pulak eh. haha. wa pegi sehari je pon . okay la untuk rehat kan minda lah kononnya. kahkah. wa stay kat motel apa nama hentah . tak ingat pulak , but area brinchang . so dekat jugak lah dengan pasar malam brinchang uhh. so malam uh weols berwindow shopping lah disitu .


wa terjumpa bantal minion ! oh my, memang jatuh hati lah kan. nak nak the price just only rm 15 ! memang wa rembat je lah . padang besar pon tak semurah tu if im not mistake. hihihi. adik guwa konfem jeles habis . hee~ tp kat adik wa , wa beli gak kat dia sebab dah janji kan tentang "rahsia kita" tu even dah terkantoi. hihihi. and ofcoz lah wa beli strawbery untuk kengkawan wa . kalau nak post ke perlis rasanya sempat strawberi tu busuk dulu . hee.



wa ni not so into strawbery sangat ekceli . malam tu wa just makan 6-8 biji je strawberi with coklat . ohmy, manis yummy yummy giteww. haha. then , lepas makan, wa dah tak boleh berbau or tengok strawberry . even nak imagine strawberi pon tak boleh. wa rasa nak muntah kott. hahaha. overran sangat. but im serious okay. hee ~


Next day , bermulalah pengembarann . eceh, pengembaraan lah sangat. weols just sempat pergi lawat mardi , kaktus farm dengan strawberry farm je pun. strawberry farm uh wa tak masuk . memang tak la nak masuk. rasa nak muntah je. haha. then petang tu dah bertolah balik ke UPSI di hatiku . krik krik krik. haha . so layan gambo je lahh yewww .

pose macam sama dengan gambo kat atas jerr. hahaha.




 peace yow.! wa rasa gambo ni lucu .ramai sangat yang masuk . hakhak

some of my coursemate




asal begamba je mesti nak "peace" . haha. some of my coursemate . 


even dah sem tiga, wa still tak rapat sangat dengan dak dak kos wa ni . wa just rapat giler dengan beberapa manusia je. maaf lah wa ni pemalu orang nya. kahkah. mungkin faktor usia and faktor language jugak kot. its hard for me to understand what they talking . even they also quite hard to understand what im talking about. sabor je lah . anyway , wa miss kmp time, rindu weh. i do miss m2t2 so muchy muchy . even hadoo 'something' yang merosakkan memory, kahkah. phuii. enoug is enough Pkah . Let bygone be bygone. yeah ! Make a move ya .  Assalamualaikum


# counting the days . about a month from now , we will be "4 years" . Live in ego. do you love live like this? Good job dear  ! maybe silent is the best answer for 'us'. no worry, once i make a move, i will never return back . take note =)


4 comments:

Fatanah Khirizan said...

semua gambar cantiklah :) ehehe

syeeqah preydator said...


apakah yg something yg telah merosakkan memory di kmp itu?haha!!

misluvcoklat said...

@Fatanah ehee~ thanks awak =)

misluvcoklat said...

@syeeqah: bhaha. apa apa ? diam diam sudeyy. kekeke ~