Saturday, September 7, 2013

Wishlist b4 balik UPSI

Assalamualaikum =')


Sat lagi nak balik upsi dah . sedih okay sedihhhhhh T____T Dah tiga bulan ka cuti nii? Awat rasa macam baru sebulan ja nih ? omnomnom. CUTI  SUDA HABIS BRO ! *lap hinguihhh . hihi . Tadi kawan aku si M bagi tips , kalau nak rasa eksaited nak balik U , lu kena cari boyfriend kat sana . then me reply , parents wa hantaq p suroh belajaq, bukan p cari boipren. haha. then he reply "cakap je la nak setia dengan wa" . ouh pelis la . geli wa dengaq . hahaha xD


So minggu ni sesi memenuhkan wish list sebelum balik upsi . First , detim ngan my siblings . detim pon dekat aloq staq je la yang mampu . tempat lain tak berani lagi. Pendang pon tak penah jejak lagi okay . ehem , orang pendang , mohon buat red carpet bila iols p nah ? haha =P bajet ngattt . Thankyou okb for treat us =)



Second , wishlist aku before balik UPSI yang seterusnya ialah makan ABC and laksa kuala perlis. Laksa kat TM semua tak memuaskan hati wa. tak sedap . tapi laksa kat perlis ofcoz lah sedap. haha. tambah tambah laksa kola pulak kan. lagi lah perghhh. then ABC ! lama dah ngidam . last2 p makan kat Kuala Perlis dengan kawan aku. hikss . Tenkiu teman iolss =D


Wishlist yang last sekali ialah Kek aising aka kek birthday. yey ! dapat pon makan harini, hihihi. Thankyouuuuu. Iloveyouuuu. eceh, dan dan iloveyou bagai kan. hahaha. comey je kek tu. nak makan pun rasa sayang. okay tipu. hahaha. lama tak makan kek, sebabtu mulut mintak kek , tambah tambah sekarang ni tengah stress kan. lagi la macam macam dia nak makan . Balik UPSI, diet! kahkah. diet ler sangat .


semua wishlist dah dipenuhi. so boleh la wa balik UPSI dengan tenang , eh ye ke? hahaha. okay lah . semoga perjalanan aku and femly esok selamat , insyaALLAH, amin. Jumpa lagi next entry insyaALLAH .

#follow me on instagram @piekahrashid 

4 comments:

Cik Mun said...

comelnye kek tu :)

misluvcoklat said...

kan kan..hehe =)

akmaL said...

comelnye kek tu..nk potong pun rasa syg je :P

misluvcoklat said...

@akmaL: ahaha. betul tuu. sayang2 potong jugak, habis dh pon. haha =D