Monday, August 26, 2013

The Conjuring

Assalamualaikum =)
 It's already 4a.m okay . I do nothing . so i think let me upadate this blog . ekceli baru lepas tengok running man ! haha. Gary Jihyo , why so sweet .omnomnom. hee. okay Upsi dah dok panggil nuh. Oh tidak, rasa macam nak menangis atau utagha people call keghiyaw ! haha. sobss. and lagi sadis when my BB jatuh sakit. Dia sakit , aku lagi la sakit . SAKIT HATI. haha. tapi siyez sedih kot.  sunyi ja tanpa dia . Even i have something else as replace kan but you are the one and no one can replace you in my heart sayang. haha. sengal sat!


The Conjuring . Kapa pakat tengok dah ka ? HAHA. Daebak ~ Terbaik ah . Part hantu atas almari tuh  takleh blah . tekezut iteww . haha ! ekceli cerita tu xdak banyak hantu pon but the background sound uh bikin saspender kan . haha. Part ketuk pintu kuat gila uh bikin wa teringat dekat akak yang juai nasi lemak from house to house kat Upsi uh. hahaha. ketuk pintu macam citer tu la. macam nak reban (roboh) pintu tu. haha .lewls !Apapun tak menyesal tengok cerita tu.BEST ! siyes . hee.


Big thanks Alissa and Arina sebab bawak weols p tengok wayiangg . haha. and one more thing thanks jugak tolong ajar kami drive kereta auto! haha.siyes takot nak drive kereta auto but now , insyaALLAH dah okay. hee.Yeah, tomorrow we will going to Langkawi. hopefully everything will going well and i hope i can enjoy myself there before going back to UPSI.insyaALLAH.


Oh ya , aku baru aktif dekat akaun Instagram aku, hee, kalau rajin follow lah hokey ? Thankyou . Wanna follow ? Please Click here my dear >>http://instagram.com/piekahrashid


#siyesly seram update pepagi buta pasal The Conjuring nih. seram sejuk woi. hahaha. Kbai.



3 comments:

missepafazwin said...

kita da tgok jugak. grrr. menjerit je keja nya. hee.

Cik Mun said...

huhu..mun xsuka cite seram ni..

misluvcoklat said...

@missepafazwin : haha. syok kan. sy kja tutup muka je.hihi xD


@Cik Mun: cer try tengok. mesti suka t. haha