Tuesday, July 16, 2013

Ompok .

Assalamualaikum =)



Tengok kucing aku tu . sedap gila dia tidoq kan ? haha. dah macam baby tido jerr . Dia ni OMPOK. Anak kepada Kak comel , Cucu kepada Ban dan Cicik kepada Tok Ipin. tedia. sampai ke cicik dah. kihkih. Toknyang dia meninggal dah. mak dia hilang lepaih mana taktaw. mungkin dah mati. mak dia tu lari dari rumah. merajok kateko. haha. mak aku g cari pun tak jumpa . sedih sedih . abang dia si piskis pon hilang, dah la comei . baik pulak tu. geram betol.


 malam-malam kalau dia tak tidoq kat bilik aku mesti dia tidoq dalam bilik mak aku. Aku paling suka kacau bila dia dah tidoq . ya Allah, best gila kacau kucing2 aku tidoq . siyeesss . lagi satu kan, kucing aku kalau makan ikan kan ,mesti bahagian kepala depa tak makan , mungkin depa pon taw kot no, kalau makan kepala ikan jadi bodo. cerdik betoi kucing aku nih. hahaha.


aku rasa umah aku kalau tak dak kucing mesti sunyi punya . yelah, adik aku pon dah besar . so dengan kucing kucing tu lar kitorang boleh dok cakap -cakap , tanya itu ini even dia tak jawab pon.just miaw miaw je lah yang tahu. kalau la kucing aku tu bercakap ,boleh kurus aku agaknya.hahaha. kawasan aku duduk ni boleh dikatakan semua pakat bela kucing . so bila bawak kereta tu kena bawak slow slow , banyak kucing dok berhimpun kat tengah jalan . ada meeting agaknya . kekadang ada kereta and moto yang lalu ikut kawasan umah aku bawak laju nak mapos. haih. seriau kot langgaq kucing2 yang ada. mungkin kena letak signboaard " kawasan kucing melintas" agak nya. kihkih.


Good nites. Sweet Dream.
jangan lupa niat puasa and bagun sahur yek. Kbai.
Assalamualaikum =)







2 comments:

Nur Zahidah Md Zaki said...

hahaha...comeiii weiii....dia mcm kucing aku...tido...mau kacau pun tak jd apa...

misluvcoklat said...

haha. kan. mmg kucing zaman la ni jenih tdoq gni kot no. bhahaha.