Sunday, April 14, 2013

Pergh.List.wit.Lef


Sayang apa khabar denganmu ? AHAK!
Assalamualaikum peeps :) (waalaikumsalam)
Sekarang guwa tengah menghabiskan sasi basi sisa cuti midsem guwa dirumah . Mungkin lu orang paham perasaan guwa yang bercampur baur ni sebab malam esok guwa dah kembali ke UPSI untuk meneruskan perjuangan guwa demi masa depan guwa . haaa, boleh tera tuu? HAHA ! oke , ini semuaaa poyoooo ! =P


Dah akhir cuti baru nak reti update blog ken. hihi. ini lah dinamakan menggunakan masa cuti dengan sebaik nya. ye ke idokkk? hee~ since guwa balik perlis, hari-hari guwa keluar . hari sabtu guwa berkunjung ke c-mart untuk bertemu kekasih hati yang ku rindu rindu itu , cool blog oke ! hahah . Ahad guwa keluar pergi beli tiket , then pergi stadium utama kangar tengok yang hari ATM apantah tue then pergi KMP ! phewwww~ sampai depan blog c1 terus menjerit okay . itewwwww rinduwwww ngattt ! ahah. Hari hari lain guwa malas nak ceghita . kahkah .


So, since wa balik, tugas pergi ambik adik guwa kat sekolah memang kerja guwa lah ken. alpaklum dah boleh driveeee =D apa yang best , semua benda yang wa mengidam dah dapat dimakan. kekeke~ aiskrim goreng dah makan , char ko teow pon dah , buah mempelam pon dah , lagii? err, banyak sangat wa makan sampai baju pun dah terasa sendat balik nii. hahaha. tu baru cuti seminggu, maw kalau tiga bulan nanti lagu mana ni? HAHA! xpa, t guwa nak kerja.


dan , yang paling paling guwa akan rindu bila balik UPSI nanti ialah Pak Gemok tewwww! WAAAAAA~ gonna mish you babyyy . Hang jangan dok p merata-rata na . orang tindih naya ! hikhik . Petang-petang guwa main ngan depa nih larr. hilang stress wehh. serius best dapat peluk peluk depa. kacau depa tidoq ! haha. seqonok habak hang . kat upsi t nak jumpak kucing pon susah . tak macam matrik dulu , malam2 kalau malas sangat lepak ngan kawan wa kat koridor , main ngan kucing . hihi. rindu hoi~~ ni lah kak ton kitew aka pak gemok ; (nama kucing aku berubah ikot peredaran masa. hahaha .kau hadoo?

tadi wa pergi aloq staq ngan femly wa, kua together before wa balik upsi . ekceli wa p beli kasut untuk pakai g bengkel . cari punya cari kasut yang wa bekenan semua tinggai saiz kecik , saiz guwa semua takdak. ahh, sakit pulak hati kiteee . haha. last2 ,wa beli kasut yang sama macam kawan guwa. hahaha ! maap ye, guwa terpaksa ambik kasut tu sebab kasut lain tinggai saiz kecik . kekeke ~ guwa tak tiru lu okayyy. hahaha. Then dah pergi alor staq tuu , memang tak sah kalau tak p pekena mee sizling kat tesco teww! sedap habak hangg . hihi

 kok-ekor (tail). kekeke~
yeameh !

dah lah aku paling besak , dok depan pulak. lagi kontra ah . hahaa !
Rashid's daughters.
My sis, My lil Sis and ME =D

YAY! baju hat bekenan di hati dah dapat dah . Kbai =P

3 comments:

Hafizah Alsa said...

saat yg paling tak di sukai time cuti sem... when realize its the end of break time,. waaaa.. huhu. apa2pun. balik upsi nnti study leklok na. hee

Yuni Aisyah said...

comelnyer kucen dia....lama x belai kucen..rindu..huhu

misluvcoklat said...

@hafizah Alsa : hehe. betul2 . time cuti syok je, bla da habis. speechless. hehe


@ Yuni Aishah : hehehe, I do miss my cat alredy . huhu =P