Wednesday, April 17, 2013

Last Date .

Assalamualaikum =)(waalaikumsalam )
Hello people ! Yeah, Im already at Upsi, Tanjung Malim since Monday's morning . I just arrived here arround 4.30 am . Pergh, sejuk gilerr atas bas. wa plak tak bawak sweater . Memang terbaik dari ladang ah kannn . hiksss ! Wa atas bas jus terlelap arround 30 minutes je . wa tak paham bila kawan wa cakap dia since nek atas bas terus tertidor dah . Wa ni nak terlelap pon susah habaq lu. hee~


Ahad haritu guwa bawak adik guwa pergi ke Taman Ular , Perlis . Sebabnya ada pertandingan kucing kat situ . Memula wa ingat memang malas dah nak p tapi kesian pulak kat adik guwa . so wa bawak je lah , kiranya last date before Im back to TM ler ken. hikhik. Wa pon ekceli teringin nak tengok kucing-kucing uh. katanya comel . so wa pon eksaited lerr .


Kol 2 wa kua rumah , kol 7.30 petang baru sampai umah. kekeke~ dah la bas guwa pukul 9.30 , baju apa pon tak packing lagi. harhar. wat lek sudaaaa . Apapun last sunday i do enjoyed it ! Guwa pergi tengok kucing tu , then guwa pergi umah tok guwa , lepastu , for sure jumpa kekasih hati buat kali terakhir before balik Upsi ye dok? takot nanti ngidam pulok. HAHAHA ! wa g ler cmart pekena cool blog. omnomnom , dapnyeeee =D




cantik nah? HAHA. geli habak lu -,-







Telur ular 








siap pakai skirt lagi teww . 







muka macam awok jeww. hikhik 









Okay , Babai, Assalamualaikum =)


7 comments:

Anonymous said...

wahahaha.....very wndrful stry wa hbaq lue....!!! <3

Anonymous said...

lucu la pkah nie.....:-P

oom0ona said...

lwak la pkah nie....huhu :'(

misluvcoklat said...

haha. ngek obi nehh >,<

AMYCYRUS said...

Euwwwww ulaq.

AMYCYRUS said...

Euwwwww ulaq.

misluvcoklat said...

HAHA!
ulaq jeww punnn
hihi.
siyez euwww. haha