Saturday, February 2, 2013

31 January 13

Well Hello and Assalamualaikum :) Ahaks . Tolong jangan terkejut ye. HAHA. muka aku bukan main besak kat atas tu . kahkah . Finally , my blog turn to simple . Aku dah nak masuk 20-an dah, so simple2 dah lerr derrr ! Eh , why 31 January ? aku salah tarikh ke haperr, today already 2 February 13 dah kotttt . Hoi, maken nebes aku . Tawakal * Eh, dah nak menyimpang dah dari tajuk , well i just want to tell you what was happened on 31 January . heee ~




31 January 13 adalah hari Khamis kan ? ekceli nothing special pon . bukan aku bertunang ke hapa . cuma , haritu aku puasa . lepastu kan lepastu kan .... haha.. macam bebudak je aku na ceghita ..heee :p .okeke sambung ! haritu aku pegi ambik adik aku kat sekolah , lepastu aku nampak pakcik jual ice cream . tanpa ku sedari , aku pon suruh lah adik aku pegi beli. heee.


 Aku: Mirah, hampa tolong p beli ice cream tu sat kat kami .
Mirah : Bok mai duit ... nah, tolong pegang ice cream kami sat .
Aku : nahh *smbil bagi duit , ampa beli hat dalam cup taw . * tamak disituuu :p

sementara tunggu adik aku g beli ice cream yang aku nak tu , aku makan la ice cream dia. haha. then, adik aku naik kereta sambil bawa ice cream aku tu. aku pon makan bukan main tak hengat kauuu xD

Mirah ; Ikah, petang ni kami takdak kelas , jom p jenjalan
Aku:  Ish , kami takmaw laa, kami puasa harini .... Weyhhh Mirahhh , kami lupaaaa, kami posaaaa. HAHAHA. kami pi makan ice cream dahhhh .


seee? aku selalu lupaaaa! hahaha. ingat apa taktaw la naaa :p


then bila sampai kat rumah , kucing aku yang mengandung terrberanak depan akuuu . for the first time in my life aku nampak kucing beranak secara live wehh . depan mata aku kowt .tetiba je anak dia dah terkeluar dah . phewww ~ geli pon hado . hikhik. so on 31 January 13 , kucing aku beranak anak 4 ekorrr . tedia , maken bertambahlah femly kucing kat umah aku nihhh.


okeke , lewat dah kot. esok nak pegi jenjalan pulokk. hihi.kbai . assalamualaikum :)

2 comments:

Nadia Johari said...

aiyak mcm ne leh lupe..hehe

misluvcoklat said...

tu la pasaii. haha.
nampak ice cream trus lupaa. hihi :D