Wednesday, December 5, 2012

nasi kerabu

hai Assalamualaikum :)
aku dah jarang update blog kan . hmm . aku kesah walaupun xdak orang kesah. hehe . banyak story aku nak share kat sini . but , masa mencemburui aku . apa boleh buat kannn :)



okaylah, aku nak cerita pasai nasi kerabu . sep sep kelate mesti suka nasik kerabu kan . aku ni bukan makan makanan yang pelik2 sikit ni . dan nasi kerabu aku tak pernah makan pun before. time bulan romadhonn ayah aku selalu lah beli but aku tak sentuh pun. tengok pon dah mcm "EUW" ! hahah. buat pelik. then bila aku tengok kedai nasi kerabu kat depan kampus lama upsi , mak aiii ,awat ramai sangat orang beratoqq ? sedap sangat ka nasik kerabu ni . aku just tengok je kengkawan aku makan nasik tu, sikit pun xteringin. and kelmarin, aku tetiba rasa macam nak try . then aku pun beli. balik umah cam biasa, tido dulu then petang baru makan. hihi. first time aku makan nasik kerabu wey. and aku nak cakap, perghhhhhhh! SEDAP NYEEE ! sedap rupanya. hahaha. lapaq weh lapaqqq ! aku tak tahu lah apasal lately aku asyik lapaq je . tensyen agaknya . haihh. okaylah , saja ja nak update supaya blog ni tak nampak sangat terabai. kehkeh. baibai :)
#we miss the school uniform , that's why we wear like this. ahah . 
#assignment punya pasai kena pakai baju cemni -,-.
#see beg besaq tu? huh. nyampah aku nak bawak,redho je lahh .

5 comments:

sAkuRa rOckerS said...

sedap nasi kerbu..saya suke..saya suke..hehee..mcm upin ipin plk

intanfirdaus247 said...

hahah..kelakar la fiqah ni.xper at least lepas ni kalau org tanya da penah makan nasi kerabu, fiqah jawab dah..hehe

fatin aziz said...

tu la lain kali try dulu..kan dah terikat dgn nasi kerabu..haha

misluvcoklat said...

@Sakura:
AHA ! betol2 sedapppp :D

@fatin: haha, tu la pasai. ni ampa ni orang kelate mesti dok makan nasik kerabu apaaa. haha

@intanfirdaus:
hahah :D tu laah! bertambah lah satu lagi makanan febret, nasik kerabuuu. hihi :D

Daeng on duty said...

Salam, kalau nak cuci-cuci mata jemputla jenguk-jenguk blog saya ada long sleeve maxidress & jubah cotton denim yang stylish leh pakai g pejabat, kuliah, atau jalan2 saje.

-->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

Tq ye:)