Monday, November 5, 2012

Gud Luck !

Assalamualaikum.
masih ada ke adikadik calon SPM yang tak tido lagi ni ? Eh, pergi tido sana. hekhek. and Good Luck taw.
And kengkawan yang ambik STPM, hampa semua pun Good Luck wehh, buat yang terbaik taw *wink wink . Kalau rasa susah sangat soalan tu , rilek dulu . buat soalan lain . **pergh, macam mak mak nasihat anak neh . HAHA!


Teringat masa nak ambik SPM dulu. ini kiranya entry imbas kenangan lah kan. hehe :p  Orang kata, malam nak exam better tidoq awai , tak payah lah dok tengok buku sangat . tapi itu semua untuk orang setadi awai awai nuhhh . bukan untuk aku yang setadi last minute . ALASANnya: baca awai buat apa, satg bukan nak ingatt . itu la alasan yang paling selalu dengaq kan ? hiksss .


nak tahu tak ? Malam first SPM aku tak tido langsung ? serius tak boleh tido . mungkin otak tengah giat berfikir kot , dengan  buku penuh atas katil and tido  sambil mengingat frasa2 menarik untuk diletakkan dalam karangan bm esok tu. hiksss. sakit kepala toksah habaq la kan. memang pening lah kan. itu lah padahnya study last minute . ahah ~ tapi semua tu memory . sweet jugak lah memory ni. HAHAHA.



masa nak exam sejarah , muka ketat gila sebab risau tak ingat apa yang dah di hafal , tetiba time otw ke sekolah  terdengar lagu favourite kawan aku ,  teruss terasa ada air bertakung dalam mata. tetiba sebakk . teringat kat diaa sangat time tuu. . rinduu tu tak payah citer. sampai sekarang wehh ;'( sobss. hee. okaylah . babai . before tu esok jangan lupa baca bismillah and selawat sebelum masuk dewan exam okay ?

GUD LUCK 
uolss :)


1 comment:

zila manaf said...

celah gigi je tuh kihkih