Sunday, July 8, 2012

wa kenal mak lu ?

Hai Assalamualaikum =)
Betul ke Bohong ?? wa kenal mak lu ! heheh . layan tak ? aku haruslah layan dekat youtube. yelah, rumah iols xdak nye punn estroo haa...youtube jelah yang mampu... tapi tapi, internet sekarang menguji tahap keimanan aku betul la. 'laju' tahap !!siput belakang umah aku pun laju taw dak !  back to the topik, lawak kot citer ni kannn. tambah2 time episode ada si yassin tu. siap pakai sarung tangan lagi.hahaha,,tak boleh blah . sakit perut aku gelak weyhhh :D





haaa, pernah tak alami keadaan macam ni which is bila nak cari something , mesti harooommm tak jumpak . dah la nak guna sangat sangat . tapi bila tak cari lahhaiiiii, ada pulak dia haa, dok main aci sembunyi pulaakk kannn! aku memang suka dok main aci sembunyi macam ni *mata keatas.



paling tak ley blah  bila tengah buat homework , tetiba tersalah, lepastu cari pemadam sana sini tak jumpak, tengok tengok dok bawah buku je punn. puihhh! i loikeee ler sangat kann !haha. okay bai =)




#lama x nmpak si gedik. kehkeh. kesah pulak aku kan !

12 comments:

Fatin Syafiqa Anuar said...

eh eh cerita apa yang awak maksudkan tu? hehe.

misluvcoklat said...

cerita kat astro betul ke bohong tieww..
hat ac mizal yg jd pgcra tuu..heheh :D

eyjalukman said...

haha slalu je cmtu . cri barang tk jumpa tp dkt je pdahal . haha

misluvcoklat said...

haha..tahu xpa lahh..sakit hati kott..heheh xD

Ulya said...

selalu jugak cari barang tak jumpa ni . haihhh .
kadang2 pemadam ada kat tgn tgh pgg , tp dok tercari merata2 .
spek mata kadang2 kat mataa je , tapi taktau lah kenapa tercari sana sini . haihhh -.-'

ummi cakap , kalu hilang barang , selawat ats nabi bnyak2 , InsyaAllah , mudah nak jumpa balik :)

Emma said...

sy suka tgk cter tu sbab ada jep... hahaa..

p/s : bnda yg dicari x jmpa, tp kalo x dcari, ad je kt dpn mata.. mmg salu cmtuu.. ho3.. kdg2 bia je sehari dua, nt ad balik r tu.. brg tu jalan2 cari famili dia yg laen kot.. haha

adibahfaizah said...

ERRR..slalu jd camni..pastu ade sore2 sumbang ckap "tu lah, mata ltk kat kpala lutut". sakit je hati..

misluvcoklat said...

@Ulya : haha , tahu xpa lahh..funny btol la spek kt mata pun tercari lagi kann..haha..


oh, thnks for shring the nice info yeah :)

misluvcoklat said...

@Emma: haha ! tahu xpaa. jep memey terbaikkk ahh..

haha, tu lahh..dia buat jejak kasih limaplohlimasaat..heheh..

misluvcoklat said...

@adibahfaizah: haha, sy pun selalu kenaa..makan dalam woo..haha..saborr je lahh.

L said...

haha.. mmg standard tu awak...=) time nk carila kita x jumpe...

misluvcoklat said...

haha ! betol tu betol :D