Wednesday, June 27, 2012

Random Wednesday .

Hai Assalamualaikum =)

harini guwa makan tak hengat koo ! ha, terlebiy sudaa...eh, bukan harini je , hari hari macam ni tapi harini extra lagi..kehkeh . al maklum ,harini ada pasiaq malam habaq hang. sekarang since start kerja, every week pasiaq malam kat stadium utama kangar tu aku p dan setiap minggu jugaklah aku terjumpak cikgu sains form 1 aku, sapa lagi kalau bukan sir Amir .hakhak. harini dua kali lah wa nampak muka dia. tsk3 !dia datang kedai tmpt kerja wa sekali, lepastu jumpa dekat pasiaq malam pulek,...lahhaii :D



tadi ada something happen kat tempat kerja. haih, blushing muka wa lu taw. ayoyo! tak perlu lah wa cerita . sebab hal ni mana boleh heboh sana sini. biar wa , pelanggan kedai wa , dan orang orang berkenaan je yang taw cukup . hahaha. mentanglah wa jaga kaunter sengsorang tadi kannn . ahpuiilahh.




harini , 27 JUN , adik chaq aku a.k.a datok saudara aku meninggal . sebelum pergi kerja tadi wa pergi lah mengunjung arwah . wa tengok muka dia sebijik , sejibik macam arwah chaq aku . yelah,,nama pun adik beradik kan . semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman, Amin. Al fatihah .





2 comments:

syazana.not.single said...

untungla pasar malam sana besaq weh.
lu nak tau x pasar mlm sini kecik nak meninggal.
wa dah la ngidam macam2.
wah hahaha.

misluvcoklat said...

amboi nyahh, nak meninggal tu haa..
hahah..
dia ikut org la,
org kat sana kat kecikk,so kecik dh la psar malam dia..hahah xD