Friday, June 22, 2012

orang lahir 21 haribulan suka kucing eh ?



Hai Assalamualaikum =) Esok cuti ! Yahooo!Google!!! haha . baru jer kerja rasanya , dah sampai hari jumaat . pheww . tak terasa pun  kot , tsk3!Plan esok postpone lagi. hahah, xpa , nanti dapat gaji im coming hokey ? ahak! eh, kalau dulu time sekolah aku suka cuti banyak banyak, tapi bila dah kerja , aku tak suka cuti banyak banyak , sebab apa ? bila cuti banyak sangat , so, gaji jadilah sikit sangat . sebab tu lah i tak loike cuti bebanyak neh. hihi. almaklum , gaji hari kannn =)





Eh , sapa yang dilahirkan pada tarikh 21 haribulan , bulan apa-apa lah ? ce bagitaw siket ! hikhik . menurut profeser yang  tak bertauliah iaitu aku lahh , aku buat kajian sikit .menurut kajian aku,  ramai yang suka kucing ni semuanya (xdak lah semua sgt.hikk!) dilahirkan pada 21 haribulan . so, betul ke sapa yang lahir kan pada tarikh 21 haribulan ni suka kuceng ? renung-renungkan dan selamat beramal . hihi.




okay, ni bukti hasil renungan aku ..hihi..

1. kawan aku ni nama dia Syikin, she is my close classmate  at kmp . hikkk! miss you darling =) oh ya, dia dilahirkan pada 21 MARCH.  kalau kat KMP tu , terutama bebudak blok b3 mesti kenal dia . yelah, dia ni sangat sangat sangat lah suka kucing. sampai sanggup bela kucing letak dalam bilik dia kot. dalam beg dia mesti ada makanan kucing . and aku still ingat time tu nak pergi kelas, ada anak kucing dalam longkang besar tu, dia sanggup turun weh .  perghh!




2. kakak aku . dia lahir 21 MAY . dia pun sangat sangat sayang kat kucing kot. nampak je garang. tapi penyayang haa.setiap hari bila senja dia balik umah , firstly dia akan pastikan semua anak kucing ada dalam rumah . kalau tak , mesti dia akan cari sampai lah jumpa , selagi tak jumpa, jangan harap dia masuk rumah . ish3 ! XD




3. sepupu aku, dia pun 21 MAY jugak ,suka gila dengan kucing  kot . dekat oberseas pun dia bela kucing. curik mana tak taw . hikhik. peace yea cousin . hikhik (Y)




4. jiran aku, 21 JUN , ya Allah, dia pun suka gila kot kucing haa, taktaw nak describe macam mana sebab it cant be describe. atudiaa , toknyang punya over minah ni.. hahha..layan pi lahh XD




5. 21 OKTOBER . sapa punya birthday ni ? hikk! mak aku lahh. dia pun sangat suka kucing kot . bila kucing tu sakit, siap pergi beli ubat haa..baru ni kucing aku demam, siap amik panadol sirap bagi kucing aku makan kot. haha XD and perkara aku xleh lupa bila kak comel iaitu kucing yang paling paling femly aku sayang mati , mak aku pun nangis weh..hahaha .. aku ? lagi lahh nangis..kahkah . bila ingat balik , lucu kot XD




haaa, cukup kot 5 bukti untuk kajian aku ni . so the hypothesis is accepted. lupa dah nak wat ayat cemana. lama xbelajaq bio pa suma tu..hahhaa XD for those who born on 21 NOV and 21 DEC tu aku xsure depa suka tahap gaban kat kucing ke tak..xsempat tanya nye punn haa.. haha XD




ekceli, ni semua kebetulan nye punn kann..haha..okay lahh, bahbai =) Assalamualaikum !


comelnyaaaaaa*menjerittttt!XD miawmiaw --'



#satu family  suka kucing. tapi bila bahagian buang taik kucing  kalau kucing aku melepas kat dalam umah. mak aku sorang je yang buat. hahhaha XD yang lain buat apa? buat taktaw jeee..hahaha..biasa letew XD Kbai.

12 comments:

Engku &Airysha said...

saya pon lahir 21 haribulan. dan saya sgt sgt sgt suka kan kucing.

misluvcoklat said...

seghiyes ? haha.

okay tetiba rasa jadi mcm professer bertauliah lah pulak..hikk XD

Aqi said...

hahha my encik syg pun 21 jun gak..mmg teramat-amat amat suka kucing..bila die jln skumpulan dgn geng2 die..ttbe die keluar dr geng die main dgn kucing...encik syg sy nmpk brutal tp caring gler dgn kucing..but me, 12 december ! angka terbalik .. hehe memang suke gile kucing, balik kerja usap kucing dlu bru msuk umah .. hilang stress kerja :)

misluvcoklat said...

aww~ ur encik sayang so suhweet kot . heee :)

ayah saya pun trikh lahir 12haribulan pun suka kucing sgt sgt jgakk . hikk XD

# main ngan kucing memang dpt hilang kan stress :)

syairahmohdanuar said...

alaa sy tak lahir 21hb.patotlaa tak brape suka.lg suka arnab.hihihi :D

misluvcoklat said...

haha..pun bolehh :)

sy lahir 29 hb and i loike both .hikhik =D

Engku &Airysha said...

dah boleh jadi professer akak ni! Tekaan yg tepat! hehehe

misluvcoklat said...

wahh, dah pas la ehh?
haha .

so sila lah pggil prof..kehkeh.
perasan kejap =D

Engku &Airysha said...

okay Prof! saya sedia berkhidmat! =)

misluvcoklat said...

haha. bagus2 ! *tepuk tgn.hihi..

Saiful Lizan said...

saya lahir 21 mei. saya rasa betul la sape yg 21 memang suke kucing agaknye. haha

Saiful Lizan said...

saya ada mention entry cik dalam blog saya, jangan lupa singgah :)