Tuesday, May 8, 2012

KERJA :)


Assalamualaikum  :)

Harini masuklah hari kedua aku bekerja . im repeat , BEKERJA . harhar . sedikit eksaited sebab baru first timee . dulu time tunggu SPM , aku keja tido je kat rumah . bukan xnak kerja tp xdak kerja kosong . dan haritu, nasib punya baikk , aku pergi mintak terus kak tu the she said , okayy, adik boleh start hari Ahad ni which is yesterdayyy dayy dayy . harhar.


FIRST DAY kerja , not so bad . tapi serious penat . biasa lah tu first time and first day kann ? sakit kaki tak payah citer, haha. balik rumah pun letih tahap . malam pun tido awal jee.. then , second day was good, rilex and have fun yaw . heheh. third day ? no comment . wait and see :)


Dua hari bekerja macam2 ragam gelagat manusia membeli buku dapat aku saksikan. haha. lucu pun ada kekadang . aku harap, xdak lah customer yang garang garang . eee, minx simpang tiga lerrr..antara sebab utama aku nak kerja selain dapat duit adalah aku boleh dapat  new experience . itu aku sukaaa :) 


oh ya, sebelum mengundur diri , dear follower , thanks sebab follow blog yang tak seberapa nihh..bukan ada apa pon. just tuto kot yang berguna sikit utk uols . hat len hampehh . and, one more thing , sory sebab xblh lawat site korang selalu  ye . ampun ampun..heheh :) okay , hopefully plan aku berjaya and aku xsabar nak tgok plan aku tu sukses . saborrrrr. caiyokk ! hikhik . kbyeee.



2 comments:

xila riston said...

kerja dgn ikhlas ye!!! hehe

hamzah ian said...

untung lerrr.. nnt leh lanje mekdi.. hehe