Tuesday, May 29, 2012

Finally :)



Hai Assalamualaikum :)
Eh nak perasann kejap , kenapa wa tgok online people dlm blog wa harini mcm bnyak , yelahh, bnyak la drpd selalu. selalu wa sorang je haa.. haha. ke sebab harini result matrikulasi keluar ? haa,cecite ? nak stalk letew. HAHA. giler perahsantan . lu ada rasa nak bagi penampar tak ? silakan, wa pun dah ringan tangan nak sepak diri sendiri dah =p


finally, event wa di akhir may yang sgt mencabar kesabaran , kecekalan dan ke ke semua tu dah berakhir . FUHH, alhamdulillah . JPJ alhamdulilah, dah lulus. wa dah drive pusing Perlis dah punn..ecehwahh :P temuduga? pun selesai walaupun ada dugaan haritu . and sakit perut tu till now stay tak lega kot . pheww,,,dugaan daripadaNYA :') and today , RESULT ! so how ?



ehem ehem, nothing much i can say..Alhamdullilah , Terima Kasih Allah :') semua dah berlaku tak perlu nak menyesal or what . apa yang penting , ke depan nuhh . look forwad beb, dont turn back . hewhew :3 nak cakap apa lagi ye tak ? atas 3 pointer ,Alhamdulillah ,kebulur jugak lah tu pun..  hikhik. apa yang penting , MATEMATIK, i do love youu lah, thanks sebab lu tak kecewa kan wa even wa ada padam last minute . hik3 btw,congrats buat kengkawan seangkatan nahh :)  okay bye.



#moh ler kitew hapdet UPU kiteww . U manalah yang sanggup ambik I kan ?  :|

2 comments:

Miz Novexx said...

jangan lupa berdoa, insyaAllah dapatlah U yang dihajati :)
goodluck

misluvcoklat said...

Aminn,,thanks sis :)