Sunday, March 11, 2012

Bahagia :)

Hahaiii ...! Eh , aku guna celcom 3g broadband ke celcom GPRS broadband ni ? alahai , slow tahap kot . yelahh , link pun tahap gprs je kot . before nih 3G . err, but nevermind sebab aku dah jarang online . tapi bengang jugak lah kan . oke , memandang kan tittle post ni bahagia so xpayah nak bengang sangat lah kan. muehehe :D

planning for this week taknak balik rumah , but setelah dihasut ( alasan je) oleh rerakan akhirnya aku dirumah sekrang . dan plan bajet seterusnya nak balik sehari je , tapi TERjadi dua hari jugak . haha.mana puas nak balik rumah sehari kan ? esok pagi terpaksa balik kmp balik . serious tak nyesal langsung balik rumah ,( eh ada ka org nyesal balik rumah?hihi).yelahh , dapat luangkan masa dengan femly aku yang kecik ini . serius , aku bahagiaaa =)

bahagia lihat gelak tawa orang yang kita sayang kan ?lagi bahagia bila dapat habiskan masa dengan depa semua . bahagia sangat . tak dapat didescribekan betapa bahagianya . Alhamdulillah . semoga kebahagian ini kekal milik kita. insyaALLAH :)


Alhamdulillah ,
Terima Kasih Ya Allah

2 comments:

Hanie Dew said...

hhmmm.best weh dpt kumpul ngan family. siyes. walaupun sehari.
eh mana puas sehari kan.

misluvcoklat said...

haha..lu tahu xpa lahh =D