Thursday, February 9, 2012

Masa itu Time....

masa itu time kalau dalam omputihnya  . entri ni bukanlah nak cakap pasai masa itu emas ke perak ke gangsa ,,,tapi...kau orang (ewah,mcm kehel lak 'kauorang".kehkeh) ..tapi hangpa tengok ah sendiri noh .







nampak tak perbezaan disitu ,,, 
bila time tidur jer , letak kepala baru rasa cam semit dua, 
jaga-jaga ,perghh, dah sejam dah gua TERtidoq . betul betul holiaw la kan .. 
bila time kuliah lak or kelas subjek "feberet ler sangat" lagi la pulak kan .. 
contoh nya mcm subjek sejarah and agama mostly..
subjek yang cegu cegu kita seakan memberi ceramah kat depan tuh laa ,
 ermph..kalau hat ni yang baru lima menit berlalu pun dah rasa mcm sejam kan ? 


21 comments:

acheeqa farhana said...

haha..betul2..

lagi2 jnis liat nak bngun pagi mcm sy..rse macam bru seminit tido..tp klo pegi kelas,rasa lama je..pdhal bru 5 mnit..kehkeh

syafiqakarim said...

hahaha betul.tp time sejarah
iqa x[enah ngantok.pebret kottt.
haha.cikgu x bosan,xngantok kot :p

CekbOlat-bOlat said...

gau takley blah subjek SEJARAH ! oh..

takngantok.. tpi boringg

misluvcoklat said...

@acheeqa farhana:
harhar.
boleh jd geng.
smo lah kiteww .

misluvcoklat said...

@syafiqaKarim:
perh , febret sejarah ?
woot woot.
sy sejarah sbjk tido boleh lerr.
hikhik

misluvcoklat said...

@cikBolat :
harhar .
sejarah memey lerr,
tp sometime xborink bla kna hafal perjanjian..EH!

ZiErWa zAiNaL said...

haha..zz suke sej..hehe..

faizfakhirin said...

adakah ini doogles?..errrr

Mr.Clive said...

tomel tomel jer cara blog ni ditulis...shukeee heehee

teha said...

hahaha ! time blajar nk jee mase tu cpt2.. tp kalu time tido , nak g skola .. selalu jee hrp mase gerak lmbt.. hehe

misluvcoklat said...

@faiz:
harhar .
no komen xD

misluvcoklat said...

@zz:
fuyoo..
mnat sejarah..
mst minat membaca en :)

misluvcoklat said...

@mr clive:
harhar..
shukeee keee?
hehe.
trismas bro =)

misluvcoklat said...

@teha:
harhar..seghiyes..tahu xpalaaa =D

yad'z said...

hahahah.. betul2... ^^.. setuju dengan entry nieh.. =)

misskonspirasi said...

psstt.. awak.. kiter sama lak ngee.. ,subjek dua tu kompom misskonspirasi buat peta dunia.. kiki salam kenal dari saya

misluvcoklat said...

@ yad'z:
heheh. trismas . (Y)

@misskonspirasi :
harhar . sama lah..maw xwat peta dunia..
berangan .harhar..
oh yea..salam kenal jgak =)

EyqaLuvender said...

haha,,okay,kte faham sbb mmg realiti ni.
nice blog,follow here..=]

misluvcoklat said...

harhar kan..
realiti kehidupan .
btw Big thanks ehh =)

Sarah Mohd Saleh said...

bese ler tuhhh.tdo mstlahhh xhngat duniaaaa.

misluvcoklat said...

@sarah:
harhar.
tahu xperrrr =)