Sunday, February 12, 2012

Hantu Dalam Botol Kicap a.k.a HDBK

hampa dah tengok ? harhar . aku dah tengok kemarin . mula cadang nak tengok kumkum, tapi kan, tiket wayang habeh dowh. demn betull laa. then , memang taktaw nak tgok citer apa dah,so beli jea tiket citer ni . so layan kan saja =)

pada pendapat aku la kan , aku boleh bagi 2 bintang daripada 5 bintang . ergh , aku tak sure sama hadoo lawak ke tak , tapi orang sebelah aku dan kebanyakkan orang dalam cinema tu gelak la, aku heran jugak , EH LAWAK KE? harhar.aku tak rasa mcam lawak pun. dah macam hati kering pulak aku . kuikui.

tapi takdaklah sampai semua lawak tu aku tak gelak , ada lah dua tiga pat lima part tu aku gelak . maw tak gelak tu taktaw la kan , mungkin aku tidor lettew. harhar . hantu dia konfem ah tak seram . serius nampak obvious gilaa hantu tuu patung . cuma satu part jer yang buat aku terkejut pun . hikhik. so conclusion nya agak nyesal gak ah tgok citer ni. wuu ~

Adnan Sempit 2 dah nak keluar kan ? nak tengokkkkkkkkkkkkkkkkk! ekceli sebelum citer HDBK tu start ada triller citer adnan sempit 2 neh , pergh, satu panggung gelak. seghiyes lawak . thats why lah aku rasa tak sabaq nak tengok adnan sempit 2 pulokk ! ♥ ehem ehem, ada sesapa nak seponser tiket kat aku dak ? harhar xD xpa ar, aku ada duit lagi *ayatpasrah* kuikui.

#beb , guwa nampak hasil usaha guwa . wah , caiyok caiyok untuk guwa ! guwa harap apa yang guwa buat ni bukan hanya sekadar sejuk sejuk taik kucing macam sebelum ni ,EH.. wa harap akan berterusan =) doakan guwa berjaya beb ! trismas.

34 comments:

Adila Saidi said...

tgok cerita tuh dekat sebalik tabir mcm best je, hehe :)
good luck dan jgn putus asa utk usaha tuh^^

syafiqakarim said...

nanti nak tengok laaaaa :p

Mr.Clive said...

yeaaaa....adnan semptit 2 nakkk keluar!heeee

xila riston said...

nk tegok denan sempit!!!><

yad'z said...

tak best langsung cite tuhh.. == "

usaha ape ni? hehe.. ok2.. saye mendoakan. =)

Mishter Izwän said...

download la kum kum. agak seram la dr keramat

feel free to visit speechless009.blogspot.com

misskonspirasi said...

serius aku cakap filem ni memang tak lawak dan seram... sampaikan aku tak tau nak kategorikan genre apa... serius dowh!! menyesal tengok filem ni... bak balik duit aku.... :)

oh ye ini kunjungan pertama aku ke sini... salam perkenalan... kalau tak keberatan, apa kata lawat blog aku juga... :)

misluvcoklat said...

@ adila saidi :
a'ah..sy pun tgok t.m.o dia..
tp realiti xbest langsung dowh .
nyesalll X(

misluvcoklat said...

@syafiqa karim: harhar.
xpayah2.
simpan duit tgok adnan sempit or kura2 cinta.
ewah..terpromote lak.
heheh XD

misluvcoklat said...

@Mr.Clive: jyeahh,
cant wait meyh.
hopefully seronokk =)

misluvcoklat said...

@xillasempit :
jomjom..sponser tiket dkt sy sma..'
heheh ^___^

misluvcoklat said...

@yad'z: tawu xpa..seghiyez tak best .huh.

misluvcoklat said...

@mishter Izwan:
yekaa..
okay,will donlod later.
btw,
i wiil visit u back.
thks =)

misluvcoklat said...

@miss konspirasi:
tah,segiyessssssssssss..
nyesal wey..
rugi duit jer.

yea..
salam pkenalan=)
will visit u back .

Mr.Clive said...

woot woot jugak untuk hari isnin ini!heheeeXD

acheeqa farhana said...

wahhh...lame tak msuk panggung..sobsob

Mr.Clive said...

agak2 bile ea keluar? heeee ~

misluvcoklat said...

@Mr.Clive :
har har.
pon bolehhh XD

erm keluar rsanya this 23 feb kot.

misluvcoklat said...

@acheeqa: lama tak masuk?
jom pi msuk..
heheh (Y)

faiz fakhirin said...

xlama lagi keluar hantu dlm tin milo plak...hahahaa

O CIKTEDDY said...

mcm sewel je citer ni..hek3

misskonspirasi said...

x berkesempatan nak tgk citer ni lagi.. xbest ek.. lepasni misskonspirasi akan set kat minda jangan beli tiket citer tue time gii panggung..ngee..

misluvcoklat said...

@faiz fakhirin:
harhar.
pun boleh .
mesti lu jd pgrah .
konfem bok opis.
kehkeh XD

misluvcoklat said...

@cik teddy:
seghiyes! harhar.
tah papa jerrr

misluvcoklat said...

@misskonspirasi:
haha, bgus2 .
xtgok pun xrugi sebab seghiyes xbest.
simpan duit tgok adnan sempit lah or cinta kura2.
tgok cam best.
tp xtaw la kan..

faiz fakhirin said...

satu cadangan yg bagus...kena prepared board of dirctr nih...budget saper nk supply ek...haaaaa...nuffnang.

misluvcoklat said...

nuffnagg ?
pon bolehhhh .
harhar

Mishter Izwän said...

new entry and new look,. feel free to visit

Akim Iqbal said...

Ermm.. mcam tak best cerita ni

misluvcoklat said...

@Izwan : jyeah . i will =)

@Akim:
bukan mcam tapi MEMANG ! hewhew :3

suha said...

tak sabo nk tengok adnan sempit hehe

misluvcoklat said...

heheh.
sabor cik suha..
23 nie jerr..
this weekkkk..

ZiErWa zAiNaL said...

org kte cite tu best.. hehe..tp x tgk pun lgi la..sbb x suke tgk cte hntu ni..hehe

misluvcoklat said...

cter kumkum ke?
best jugak la,
xde la tkot sgt pun.
moderate jer =)