Saturday, December 17, 2011

Terima Kasih Buat Aku Cemni :'(

 awak , kenapa awak buat saya cemni .
saya tak paham lah , sejak minggu lepas awak buat perangai macam ni ,
awak ingat saya tak da hati dan perasaan ke haa ?
lainla kalau awak , hati dah tentu tak dak ,
tambah pulak perasaan , umph memey takdop lah kan.
sampai bila awak nak buat saya cemni , haaa?
sampai bilaaa ..?

kekadang saya fedup jugak dengan awak :'<
sory to say, but i have to ,
 but nevermind ,awak bukan ada perasaan pun, 
saya je yang sakit hati tahap gaban dengan sikap awak ,

awak, nak tahu tak ?
before ni , saya sangat excited bila nak hujung minggu ,
sebab saya boleh balik rumah , lepas tu boleh jumpa dengan awak ,
sebelum ni , you treat me well and seriously , im happy and love it ,

but now, semua dah berubah ,
kenapa ni awak ? apa salah saya dengan awak ?
bila awak nak jadi seperti dulu .
seriusly sekarang saya dah menyampah awak tahu tak ?
menyampah sangat sangat :'( 
tapi awak tetap penting dalam hidup saya awak taw ,


yelah, kalau takdak awak hidup saya mesti sunyi ,
saya harap, awak cepat berubah dan kembali ke asal ye ,
laju kan banyak sikit speed awak tu
wahai berukband tercinta . 

kbye .

p/s : 
oke aku bengang tenet lembab sangat . 
youtube xloading langsung . 
oh saya memang bengang dengan awak,
 kbhoii . peace yow (Y) hahah :D

13 comments:

Zara Nur said...

cehh..igtkan boipren tadik..haahaha

Amirul Ikhwan said...

sangat tak boleh blah kan awak,
err, rugi masa saya taw .
errr >,<

misluvcoklat said...

@Zara Nur :
Miahaha , boyfriend yang selalu wat masalah time cuti , grrr ! heheh .
peace yow ! (Y)

@mirul :
miahaha, taw ja 'awak' akan bca. haha. pissed yow . eh silap , peace yow ! hik3 (Y)

Riben Nobella said...

Hahaha ;DD
Nice joke ;DD

misluvcoklat said...

muahehe .
peace yow (Y)
hikhik :D

ila said...

egtkan boyfren.ish2.

eh mmg la tenet lembab giler..
sakitnya hati

Cik Jingga said...

selalu kena tipu macam gini..benci.. hahahaha

misluvcoklat said...

@ila :
hahaha!
ni pun boyfriend jugak.
hihi :D

peace no war (Y)

misluvcoklat said...

@cik jingga :
muehehe .
saya pun salu kena.
hihi.
so ni time sy kna kan org balek.
muehehe :DD

syafiqakarim said...

tahu takpeeeee.
geram kan.haha

misluvcoklat said...

hahahah !
memang gerammm sangattt .
haha !

syahirooAhmad said...

waaahhh. den tekeno!! meh sini brokben tu.. nak rendam dlm air panas.. bia lemer..

misluvcoklat said...

haha !
peace yow :p