Sunday, November 27, 2011

fall in love with it !


assalamualaikum , hye and hello there :)
SALAM MAAL HIJRAH :)
yeeeyy ,tommorow is holiday !
so let enjoy it okay .
but , harimau malaya kalah lah malam ni , pheww :'3
seriously ingat malaysia dah nak menang .
tapi , dahsyat kot . 6 minit = 3 gol.
fuhlawey lah negeri yang bah dulu baru hujan ni kan .
phuii ~
apapun , aku dah mula layan bola !
haha. best jugak rupanya .
and now aku teringin nak p tengok bola live kat stadium . haha
mesti hingaq gilaa kan .
haritu time malaysia vs indon aku layan dengan bebudak blok aku.
omg , seriously bingit telinga aku dgaR dorg menjerit weyh.
dahsyat sangat ! haha . jeritan perempuan kan nyaring.
memang sakit kepala aku malam tu .
mungkin wave masuk byk sgt kan dlm kepala aku. ahah ~
dan bila aku tengok bola jer,
saat saat nak habis tu mesti sejuk kaki tangan. 
haha. risau kalau tak menang .pheww ~
kbye :)

10 comments:

Solihahazahar said...

Dahhh tade rezeki Malaysia nk menang malam ni kann. Ecewahh ayat pasrahh niyy hahahaha ape ape punn chaiyokk Harimau Mudaa :D

misluvcoklat said...

ahah !
betul tu betul.
harimau muda tetap hebadd :)

sis nufa said...

pkah...kat sini lagi la waktu mas vs indon..ada bdak indon ada bdak mas..bygkan mcm mna..TERBAIK kot...sma2 berlawan..bola lawan jerit pun lawan...haha

misluvcoklat said...

pergh !
semad giler kot.
haha.
mesti happening gila kan ! :)

sis nufa said...

happening nak mampos..smpai nak bertengkar pun ada..kwn kmi sorang yg laki ckp dia rsa mcm nak baling meja mkn kat muka bdak indon tu sbb kutuk malaysia..kmi dgaq seram ja..ni bru kat u..kat indon tu kita xtau mcm mna..haha

sis nufa said...

happening nak mampos..smpai nak bertengkar pun ada..kwn kmi sorang yg laki ckp dia rsa mcm nak baling meja mkn kat muka bdak indon tu sbb kutuk malaysia..kmi dgaq seram ja..ni bru kat u..kat indon tu kita xtau mcm mna..haha

sis nufa said...

happening nak mampos..smpai nak bertengkar pun ada..kwn kmi sorang yg laki ckp dia rsa mcm nak baling meja mkn kat muka bdak indon tu sbb kutuk malaysia..kmi dgaq seram ja..ni bru kat u..kat indon tu kita xtau mcm mna..haha

sis nufa said...

happening nak mampos..smpai nak bertengkar pun ada..kwn kmi sorang yg laki ckp dia rsa mcm nak baling meja mkn kat muka bdak indon tu sbb kutuk malaysia..kmi dgaq seram ja..ni bru kat u..kat indon tu kita xtau mcm mna..haha

sis nufa said...

happening nak mampos..smpai nak bertengkar pun ada..kwn kmi sorang yg laki ckp dia rsa mcm nak baling meja mkn kat muka bdak indon tu sbb kutuk malaysia..kmi dgaq seram ja..ni bru kat u..kat indon tu kita xtau mcm mna..haha

misluvcoklat said...

Amboii jahh.banyak ah komen. Haha !
Dhsyt norh btw,
Xyah tgok kt endon la tgok kt gerai mamak tu,
Konfem mcm2 ada. Hahah