Monday, September 26, 2011

Tutorial Note Under Post

Hye ! 
lama pulak aku tak buat tuto en , HAHA.
lama dah orang request pasai ni , sori lahh,
busyy plus malas melampau ,
ekceli terlupa sama.hikhik.

oke ,so follow this step jea,
sebab memang kacang jelah .

chooppp! ni contoh Note Under Post bagi sesapa yang taktaw tuu ;


1. Design --> Edit Html --> Tick expand widget template .

2. Ctrl+F untuk cari kod ni  <data:post.body/> 

3. dah jumpa ? tambah kan je kod ni bawah kod tadi tu. <hr/><center>AYAT KORANG NAK</center><hr/> . lepastu SAVE ! ok . done .


Kbye !


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

2 comments:

Myra Melissa said...

salam...(owg pertama komen..hehehe)
thankz tau kasi share tuto tu ye..
love u..!

intanfirdaus247 said...

Terima Kasih Dik..Yg tutoriaL ni juga akak berjaya Buat..:)