Wednesday, May 11, 2011

Malam yang seram ..seram ke ?ha! cecite :P



wuhuuuu ! firstly cek nak habaq . sori kalau ada nada riak sikit. cih,hok ni pon nak riak ka?lalala. aku tak tidoq pon malam ni .huhu. tak bulih nak tidoq . so, tanpa membuang masa aku mensavekan lah semua borang matriks yang nak kena print tu. banyak sungguh no . esok baru bulih nak p print sbb printer umah aku bukan satu tapi dua bijik lingkup . aku pun taktaw pasai pa, kertas xmau masuk. hampehh betuii!


lepas dah habis mensave-save bagai , aku update lah diary aku ! sambil tu layan lah lagu jiwang bagai kan . tetiba kan, aku yang dalam keadaan yang gelap gelita ni dan semua org pakat dok tidoq nyenyak.  tetiba duk tak duk aku terbebau bunga melor ke bunga apa tah ? alah senang cita bungaorang mati tu . (tuuuukaaa? nahhai !) gilaa , naik seram aku . tengok depan nmpak kelam je. haha. pastu terus kacau kak aku suruh tido ngadap aku . dah la sejak dua menjak nih asyik duk dengaq citer citer seram je berhampiran umah aku. euww~mintak simpang . hokeylah. sebenaqnya aku xsembahyang subuh lagi.so chow dulu . bye.! ;D



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

10 comments:

Cik Ezy said...

erk..
mmg seram..
tkot2

misluvcoklat said...

hik3.
dh semua org dh tdo tme tu.
hihi.

cik anum said...

hahaha, bnd tu sje dtg nak mngacau. kih3~

misluvcoklat said...

hihi..
tu lah pasai.
bkin org seram jer .

syud said...

wiyooo..ni kalah ngangkung ni..
hahaha.. seb bek smlm..kalo mlm jumaat.naahhhaaaiii... haha

misluvcoklat said...

HAHA!
betulll ..
hee XD

amirul ikhwan said...

nsib baik dia xtunjukkan wjah dia dkt adik en..
haha ;p

misluvcoklat said...

euwww~
minx simpang lah wey T___T
haha XD

Mun Jee-Ya said...

piqah , ada sesatu ketuk tingkap tu . pegi tengok :D

misluvcoklat said...

haih budak ni..
hahahha..'
xpa smlm km tdoq awai dh..
xdgq dah semua tu..
hik3 ;p