Tuesday, May 10, 2011

Bertukarrr ! wink*wink*

Auchak ! Moning ols . kalau korang memang pelawat blog nih mesti perasan somethink kan ? hee~. ekceli aku saja nak try pakai minima template . lagipun memandangkan tak lama lagi aku akan sambung belajar ,dan mungkin aku takdak masa nak jaga blog ni . so, bia lah aku decorate bagai. camTAIK dak? haha .ekceli ni baru jer 65% siap, esok esok lah aku sambung plak . bye :)


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

4 comments:

HonEyBuNNy said...

wah...rumah berwajah baru....

cantik lah...;_)

misluvcoklat said...

hee..tenkiu :)

Anonymous said...

Semangat nak blaja ke semangat nk blog ni ika ?
Haha.
Xlma lg la ey nk msuk blaja ..

misluvcoklat said...

lalala.
ofcoz ler stdy .
(mata ke atas,tgn kebahu) XD