Wednesday, May 4, 2011

Alhamdulillah :) .. im soryy *gaya amir* XD

Hello. dan selamat selamat . alapak, aku tidak dibenarkan tidur lagi kerana baru lepas makan . kekeke. aku makan lewat lewat sebab esok aku nak puasa lah .  nanti bila sambung study macam susah pulak nak posa nih. raya pon xlama lagi kudd . dah la..xpa, change topik XD .

tengok perkataan alhamdulillah tu dah konfem mesti ada benda baik kan ? hehehe. alhamdulillah, aku dah pas QTI . alhamdulillah , sekali jer . harap harap JPJ nanti pon sekali jugak . ai takmau tiga kali macam man, hahaha .tapikan, serius aku cakap, kereta test tu dia punya klas memang tah pape ahh, aku pelik bila aku angkat kelas sikit2,brek tangan bagai, tekan minyak tapi kereta tu xmau jalan jugak . herh, ingatkan xlulus dah tadi . hikhik. tapi alhamdulillah,so tunggu call je lah . harap harap cepat lah yer :)weee~ xsabor bhai :D

ehem ehem, im sory *sila buat gaya amir* hehe. forwhat ? yelahh, bukak blog tengok ada org komen dorg buad tuto kat bawah ni xjadi ? oh my, awat aku buat jadi jer . then aku try bina satu lagi blog untuk cek awat orang lain buat xjadi , upanya lain jenis template lain sikit dia puny koding . so aku dah hapdet sikit . so try ler ,klu xjadi jugak err, macam mana aku nak tolong tah ? he he . yang penting untuk designer template je kot aku rasa. dan , kalau korang nak ubah bentuk border tu , macam aku cakap, sila buang tanda ni -->  {  yang ada dekat kod border tu .mungkin tu salah satu sebab pasaipa tak jadi .huhu.kalau ada masalah korang tanya je okay . okay lah .bye :)


LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

5 comments:

kocix! said...

eee tensen kot bile nk tuka templet,nak letak like n ltak pape mnatang lagi tp x menjadikkk..geram tol.adee je error..

misluvcoklat said...

ahaha.
mmg tension klu jd cmtu..
tp tu myb ada slp kod or mmgkod tu xleh pkai untk tmplate tu :)

Anonymous said...

cepat2 lah dpt lesen,
6t aku turun perlis hg boleh jd drebar aku .
kan ?
-shafiq-

Anonymous said...

cepat2 lah dpt lesen,
6t aku turun perlis hg boleh jd drebar aku .
kan ?
-shafiq-

misluvcoklat said...

glup! lama gila xnmpak baq hg!
haha.
hg ckp cmtu teruih aku xjd nk p jpj lerr..
lalala:p