Friday, May 6, 2011

aku pun taktaw nak letak tajok apa XD


naah, hampa tengok ler anak anak kucing aku nih. time aku online jer mesti depa mai tidoq atas riba aku . lenguh habaq hang ! haih sabor je la, eh eh, awat macam  kain batik jer tu ? hakhak. besa la . i kan antara perempuanperempuan melayu terakhir. kahkah. perahsantan betol . oke lah, naik sakit mata aku baca koding tu . so kepada anda anda yang request tutorial dekat formspring atau komen i tu , i mintak maap sebab tak sempat nak buat lagi, insyaALLAH,esok lusa klu xda aral dan tidak bieezie aku buat okehh .

eh eh, tadikan dekat Facebook ada FANPAGE CIKGU ZUL !!! hahaha..apa lagi, teruih aku likee ! best taw cikgu tuuu.. beliau PKHEM SMK DERMA. taun lepas dia ajaq aku sivik. serius sampai time dia jer aku teriak . bukan teriak sebab sedih ka kena marah ka tapi teriak sebab terlebih gelak. hahaha.lawak kot cikgu tu . btw, syaz, buatlah FB baru, so boleh la kita pakat pakat p like fanpage cikgu zul tu. hikhik. pelajar2 smkderma, mai lah kita pakat like fan page cikgu zul tu noh. hehehe. oke lah.ngntuk banget. byeeee :D

LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

6 comments:

syazana.not.single said...

kucin lu comel.
mcm wa. (klw comel mst mcm wa).

hak3.
cegu zul pon ada fan page?
dahsyat2.
hak3, tngok lah klw wa rajin, wa buat.
hidup wa tanpa fb lebih aman dan damai. =)

annie said...

hikhik . hidup cikgu ZUL ! :D

Cik Ezy said...

ololo..
comelnye kucing..
hehe

misluvcoklat said...

@syaz : haha, tu lah.
sedaq xpa..kerh.kerh.

aik.klu xdok fb xaman ker syaz.
hahahhaa XD

misluvcoklat said...

@annie : yeah,
idup ma'rop.
hik3 :D

misluvcoklat said...

@cik Ezy : hehe. tenkiu ;D