Saturday, April 2, 2011

KEPUTUSAN MUKTAMAD !... AKU DAH INSAF,AKU XMAU JD PENYEBAR GAMBAR LUCAH LAGI...


AKU DAH INSAF !!!
*alhamdulillah .. hikhik.
insaf apa ni ? ce cite ce cite !
hem , pas ni kalau aku dapat "link" apa apa dari kengkawan samada di emel ataw YM ,
aku konfem takmau klik dah link tersebut ,.
aku isau kot itu link yg sebarkan virus sagala bagai tuu,
macam gampang jerr ,
aku pernah terkena sekali tahun lepas .
time tu aku tgh on mcm biasa , tetiba kwn aku antaq satu link ni ,
aku pon apa lagi kan. tros lar klik tanpa pikir masa depan XD
then aku tnya kwn aku , link utk apa tu lepas aku dah klik?
then dia ckp jgn klik ,. 6t tersend kt friendlist yg lain . dia pun tertekan.
mano lah aku nak taw kan . pastu habeh tersebar kt semua friendlist ym aku .
then ada lah sorg hmba allah nih , aku agak rajin jugaklah bercitcat dgn dia.
aku terlambat seminit utk bgtaw kt dia JGN KLIK . tetiba dia dah p klik .
so, tersend lah jugak dkt kengkawan dia .
dia ckp bila dia klik link tu naik GAMBAR LUCAH !
aku pun terkejut berok jugak lah bila dia cakap ada gambar lucah sbb bila aku klik link tuh dia xnaik apa2 pun.
mungkin sebab time tu aku umur bawah 18 tahun kot. kah kah XD
tak pasal - pasal aku jadik penyebar gambar lucah ? ohmy , bukan salah aku ..
dan taksat aku bkak emel ,
ada sorg hmba allah nih send satu link nih .
oke , aku dah insaf , aku xmaw klik link apa-apa dah . 
aku dah takot XD kah kah .xlawak pon =.=

hem,weyh!!aku tension gila isi borang upu nih 
aku tak taw nak pilih yang mana !
yang first tu , aku konfem taw !
konfem itu pilihan pertama aku .
dengan sepenuh hati aku nak yang tu..
yang pilihan ke 2-8 tu aku boh ikot sedap ati aku  jer.
tapi aku dah cek kelayakan , klu ikot kelayakan tu aku layak lah jugak.
so inilah keputusan muktamad aku ;


so what ?
hehehe XD
dah , ak pun main isi je . ikot rezeki je lah kan,
hem, isaw jugak aku .
tlg doakan aku ye :')


oke lah  , tu je aku nak cakap .
bye !

p/s : tittle yang tah pape . maaf, otak aku  dah beku sbb lama aku xp sekolah . 

LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

12 comments:

amirul ikhwan said...

finally, post jgk n3 ..
berjam nak post satu n3 ni pon =.=
apapun semoga cita2 adik nk jd cikgu/lecturer tu tercapai ye..
amin :)

i always support you kay ;)

Cik Ezy said...

kat fb pon skrg ade link2 p'bwk virus..
arap awk dpt smbg blaja ok!

misluvcoklat said...

@amirul ikhwan
hok ni bukan mkn coklat ,
ini nk post n3 kot..haha..
mst lah berjam..
org xsuro tggu pon XD
hee..amin,,
thnx yaww ;DD

misluvcoklat said...

@Cik Ezy
yea betul..
dtas why takot nk klik apa2 link dah..
hee..
thnx cik ezy :)

nelly said...

semoga dapat apa yang kamu mahu ..
=)

misluvcoklat said...

@nelly
insyaALLAH,,
amin :)

syairahmohdanuar said...

eh mcm mcm lah kalau virus nie.haiyoo -___-'

misluvcoklat said...

@syairahmohdanuar
betull3!
& mnyusahkan org je ..

HAZWAN17 said...

banyak sangat virus skrg ni..kat ym kat fb kat emel sume ade

misluvcoklat said...

@HAZWAN17 : betoiii, so , sblum klik apa2 link.pikir dlu o tnya sesapa link apa tu..
kann... :)

cik teynteyn said...

good luck in whatever you do .
ceria selalu +__+
hehe

misluvcoklat said...

@cik teynteyn :
Thnx cik teynteyn :)