Monday, March 21, 2011

last entri before spm result :)

assalamualaikum :)
hari ni dah isnin , esok dah selasa,
lusa pulak dah tiba masanya ,
saat yang dinanti-nantikan oleh calon SPM 2010, kan ?
hee ~ 
dupdap dupdap dupdap . 
darah dalam badan aku nih mcm nak beku dah ni , sejuk + ketaq .
perasaan pulak macam ABC special.
hoho.terbaik kan ?
dan sedap sangat . kekeke ;pp
oke lah, saya nak post short n3 jea ekceli ,

ehm, 
korang semua tolong doakan saya (nur shafiqah bt abd rashid)  dapat result yang cemerlang ya..
aminnn....


& xlupa jugak dekat kengkawan  bloggers yang sebaya dgn i ,
 GUD LUCK ya! semoga kita semua dapat result yang gempak .
 insyaALLAH . aminnnn:)

dan kengkawan sekolahku, ex-derma 2010,
jumpa hampa kat dataran intergrasi wey,
& sama -sama lah kita ketahui "keputusan" kita
 dalam dewan syed mahmood 
yang tesergam indah tu ..
all the best ! 
insyaALLAH , aminnnn :)

oke lah, nak membawa diri dulu,
jumpa hari rabu ni ,
tu pun kalau umur masih panjang :)
assalamualaikum :')



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

12 comments:

Rehany Park said...

good luck! :)

misluvcoklat said...

thnx :)

syairahmohdanuar said...

good luck!sy pon tgh berdebar.lol :p

misluvcoklat said...

haha !
thnx.
gud luck to you too ;)

FATIN SYAFIQA said...

hey how was the result la syg :)

misluvcoklat said...

hee ~
wait n see ;D
btw, nervous lerrr ;(

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! gud luck beb! >.<

moga dpt yg terbaik. ^^

misluvcoklat said...

thx beb!
hehe.
insy..
aminnnnn ;D

syazwani said...

amiin~ btul, boleh pkai SMS.
http://eputra.com/semakan-keputusan-spm-2010-secara-sms/

misluvcoklat said...

yaa..
aminnn..
hehe..
oh,thnx 4 da info..
klu x ,sampai tahun depan pon sy xtaw..
hee.
thnx okey :)

amirul ikhwan said...

gud luck !
esok dah dpt result jgn lupa bgtau..
;P

misluvcoklat said...

thnx.
klu elok xlupa la.klu dak phm2 aa ;(