Thursday, March 31, 2011

di mana ada banjir , disitu ada lintah ..

ko brani pegang macam ni ? yucks ! aku geli bkn xbrani . heheh . ni gmba aku google jep!


ada sapa sapa teringin nak makan lintah dak ? euwww ~ lintah boleh makan dak ? sedap dak agak2? ha ha . geli geleman aku . konfem harini aku xmaw keluaq p main ayaq dah . tahu dak tadi time aku bgun aku dengaq adik aku teriak . ingatkan pasai pa la, upanya lintah lekat kat perut dia. HAHAHA XD adik aku nih mmg geli menatang macam tu . banjir lepas pun mak aku yang kena lintah tu tapi dia yang buat geli lebih ,sampai kelupoq (dlm versi kamus dewan aku xtaw org kata pa..kehkeh) xmawmaw . siap teriak segala bagai kan. banjir nih dia pulak yang kena , konfem adik aku akan demam . geli dengan lintah kan .. teriak xmawmaw dah xsat ni sampai tetido. pas mandi tadi dia asyik dok tgok jea perot dia tu kot ada lagi lintah tu . miahaha,.. lawak pon ada . lagipun org dah ckp , jangan main sgt , lintah banyak, tapi xmaw dengaq kan ? ala gpun budak2 en , mmg mcm xpenah kelih ayaq kot . EEEE~ geli pulak aku bila tingat pasai lintah =.= nasib baik ak xkena kemarin . hikhik. apapun , lintah tersangat lah bahaya kalau ianya masuk dalam TEEET *phm2 ambik le .. xpasai pasai korang mengandung anak lintah plak. eee , mintak simpang malaikat 44 lah kan ..


menatang nih banyak DALAM umah aku . seyaww. btw,ni pon aku google .

hurm , selain lintah , fyi , kat umah aku nih banyak gila lipan bara taw . ye lah , kat bawah kan banjir . so dia naik la atas umah yang xbanjir nih . bapa puluh ekoq dah mak aku bunuh . tetiba mak aku jd pembunuh lipan . kehkeh . tapi serius aku tak suka tengok lipan tu , geli geleman aku plus takut jugak la stgi kot dia gigitkan . dah la banjir2 nih , nak p hospital pon payah kot . apapun , aku xdgq mana2 jiran aku cita pasai ulaq lagi . ee, tolong lah ulaq , kaw maen jauh jauh , aku tak suka kaw taw tak ! hish =.=

apapun , alhamdulillah , cuaca harini cerah je , tak hujan pon kan ? legaa .. dan aku harap cepat la ayaq tu surut . payah nak keluaq klu ada ayaq nih . takot kena lintah . hee :D okay lah , chow dulu,. byee :)



LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

13 comments:

najwa's said...

ekk, geli tgk lintah tu cmtu. :(

hehe kelupoq? = meronta-ronta?

misluvcoklat said...

@najwa's haha. tao xpe..
hihik.
a'ah laa.. kelupoq tu meronta-ronta..
hehe XD
xtepikiaq plak taksat ;DD

syazana.not.single said...

weh, umah wa masuk ulaq. wrna hitam. ewwww~ wa ngan mak wa nek atas kusyen smbil pegang mop td. nsib baik ulaq tu kuaq sniri.

ayaa alyy said...

LINTAH ? baru je smlm tgk org berubat guna lintah. eiuwwwww. geli geli :P

nelly said...

geli ~

=='

Cik Ezy said...

mase kecik2 dulu selalu gak kene geget ngn lintah..
hehee..
geli2..

misluvcoklat said...

@syazana.not.single gilaaa syaz !
ULAQ wehh ?
astaga ..
wa yg mimpi ulaq msuk dlm umah wa..
hee..
dahsyat weh..
besaq dak ?
fuhh,
ulaq apa weh ?ulaq ayaq ka ulaq tedung?
pak aiii ...

*maaf,wa over sikit bla dgaq pasai ulaq nih..hihi XD

misluvcoklat said...

@ayaa alyy
hahaha XD
mmg lintah nih sejenis binatang yg gelikan..

misluvcoklat said...

@Cik Ezy
haha !
sy nseb baik xpenah .
pacat penah lah time main dlm bendang dulu..
hee XD

@nelly betul3..hehe XD

Cik Yana said...

Meremang tengok gambar2 tu.

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

misluvcoklat said...

@Cik Yana haha .
tu bru gmbar cik yana .
tgok real lagi lah pulakk ;DD

gadis kepastian said...

seyes mmg geli lorhhhhh.....uwaaaa meh baca cnie td gk tercium http://lalinklife.blogspot.com/2011/04/sakiit-kew-nikmat-bercium.html

misluvcoklat said...

@gadis kepastian
hee..tao xpelah..
oh.okay :)