Friday, March 18, 2011

cerita petang jumaat !

hello ols :) selamat petang malam pagi tengahari dan petang balik ! keh keh :D cepat betui masa nih berjalan, rasa kejap je dah nak bukak sekolah balik en ? ish3 . papepun adik - adik yang masih skolah tu konpom homework pon xbuat lagi hape ? keh keh . itu aku la time kolah dulu. dua hari nak sekolah baru kalut nak buat kan ? tu pun kalau rajin kalu mai pyakit aku pulak, malam nak sekolah tu bru aku wat . keh keh. orang kata kita haruslah menggunakan masa cuti sebaik baik nya . ye dop ? hihihi :P


eh semalam kawan aku ada bagi satu link ni taw kat aku , cerita tu nak kata best pon boleh lah kan . 100 kali dia bagi kat aku link tu 100 kali jugak lah aku akan kelik, yelah kan. dah cita tu best tahapp kan.. sampai aku pun xleh nak describe betapa "BEST" nyeww hokey .menusuk kalbu gituu . korang nak tengok jugak tak ? oke ,aku yang baik ni bagi link ni kat korang supaya korang pun boleh tgok jugak citer yang  best & menarik tu hokey! bukankah sharing is caring ? ye tak ? :D rugi kalau xtengok rasanya, lepas tengok tu korang ulas sendiri hokey?keh keh . korang bayangkan lah , memalam buta aku dok 'gelak' sorang - sorang sebab tengok citer tu . dah la aku tidor sorang-sorang . memang terbaik lahh . terima kasih lah kawan . sila klik disini utk menonton cerita "menariktu.. keh .keh .


oke, papepun , buat kengkawan aku , weyh , sori na tak dapat join hampa  .teutama kat  fizah and muna , sori taw xdapat join celebrate birthday hampa . siyez xda mood nak kua . rasa mcm nak stay dalam bilik ni jer & pikir masa depan . keh keh . btw , sori again taw ;( hem. okelah , chow dulu . bye :)




LOVE ; ♥ misluvcoklat ♥

4 comments:

FATIN SYAFIQA said...

hahaha. siot je. da la tgh o9 mlm2. haha

misluvcoklat said...

haha.
tao xpe lah kak.
sy pun terkena time mlm2..
hihi ;DD

Mun Jee-Ya said...

xbukak g kami buleh asa betapa menariknya cita tu.haha
btw xpaa pasai clbration tu

misluvcoklat said...

keh keh.
cer try click tgok.
bru betoi2 menarik.
keh keh.
oh, ok.
nseb baik,
igtkan nak marah dah.
hehe ;DD