Sunday, February 6, 2011

tutorial font cantik utk post tittle & so on .



hye. n3 nie sy nak jawab ques kt formspring.me ni, and again. no name. heheh. xpe , saya jawab soklan tuan hamba itu ya :)

sebenaqnya , senang je .saya boleh tolong kalau awk pengguna template desingner. kalau yang laen tu saya mintak maaf sgt, saya pun tak taw.  sebenaqnya dah disediakan. cuma awk perlu selongkar and tukar ja.

follow this step ya :)

Dashboard >> Design >> Template designer
 klik yang tu ok :)

Advanced >> post tittle 

okeh, ekceli dia mmg dah sedia da. mcm2 jenis font ada kat situ. and kat situ jugak korang boleh tukar gadjet tittle , gadjet text and suma lah.  senang je kan ? :)

TAKE NOTE ! ini untuk pengguna template designer je kot. kalau yang laen sy taktaw . sory :(

2 comments:

yahaya said...

blogger baru tambah lebih kurang 40 font baru pada template designer.sesetengah template sahaja yg boleh

misluvcoklat said...

owh,yaka.
thnx bgtaw,
br sy taw :)