Saturday, February 12, 2011

awat internet ni slow sangat ??

*mood bengang*haizz ! pelik sunggoh ! awat internet ni slow gila gila punya slow ha ? bkn harini ja, since last week kot. cuba bayangkan, lagu yang ak donlod since ari khamis, sampai harini pon x complete lagi .apa cer ? tak ka gilos namanya ? kesabaran ku ada had jgak kot . haishhh .. tenet ak je ke yang siputly mgalahkan kura2 ni ? nak kata xbayaq, bayaq dah. haizz, xpaham ak !

*mood normal :) * eh, eh, harini duabelas februari right ? birthday ayah ak laa ! yang ke berapa tah ? hehe . yang ke limaploh dah weyy. isk. mcm xcaya yang ayah ak dah limaploh . hehe.  papepon. ayah ! hepi bezday ! malam ni belanja kami makan ! ha ha . betuah punya anak :p

 bg ak la kan. ayah ak ni kool la. xda suka marah marah . tapi suka bebel mglahkan org pompuan .. ha ha. ak mewarisi sifat dia lah, xsuka marah, tapi bila kami marah, jaga jaga ok. lagipun buat apa marah marah, kan xcool apatah lagi 'hot'? hanya bole mnybabkan org rasa annoying jer klu suka marah sgt. huhu. ayah ak ni suka jugak buat lawak dan dan ayah ak pun suka gossip youuu ! xtahan ak,, klu kawan baik dia mai umah. ya allah, gossip xmawmaw. HAHA ! so , tak heran lah kalau ak pun suka gossip . HAHA !


harini jugak, ada kenduri ,anak jiran ak kawen, nikah semalam, kenduri arini. cun lah pengantin nya. tapi kan. ak xp pun. femly ak suma p . ak xp sbb skit prot , xlarat ulang alik p toilet uu. ak pun xtaw mkn ap smpy skit prot..huhu .. dan dan harini jgak ada cita hindustann, SRK belakon kot. mana bole lepaih. bestt dah la hensem . HAHA . oke lah . choww :)

4 comments:

amirul ikhwan said...

wish your dad happy bithday ya !

Anonymous said...

adik ikah,
kim salam dkt paksu and family ye :)

misluvcoklat said...

@ amirul ikhwan ,
insyaALLAH der :)
thnx btw .

misluvcoklat said...

@ anonymous
oh. okay2.
6t ikah kimslm.
btw sapa tah ?