Monday, January 24, 2011

Rancangan misluvcoklat untuk 9 bulan akan datang :)

hello hello hello !
kopikamilo ? ahaks.
oke, harini penat, 
penat dgn begelak benda yg teramat the lawak youuu!
jap, lawak keee? HAHAHA..mungkin :P

oke, sepertimana yang aku taw, kemasukan ke ipta bulan 9 nie kan?
pak aii.. 9 bulan lagi you,,
 lambat lagi kot...
kalo org mengndung da dapat baby dah youu,,
hakhak .

oke, takkan lah 9 bulan nih ak nak dok kat umah je kot,
dengan alaun rm 3 sehari , boleh ko nak idop?
mo p kepci tuh cukop setakat ayaq je lah,
i.say.men !

okelah, nie lah plan & benda yang aku NAK wat utk tmpoh 9 bulan akn dtg nih:

1. pergi kelas SPOKEN ENGLISH. 
* klas nih 3 bulan ja, bulan tiga neh habeh ! wa p sbb na improve wa punya bi,
bi wa tersangat the teroks youu :(

2. lesen kereta .
ahha ! yang nih penting. kena ada lesen dulu, then bru senang mao cr kelija maa ;D

3. KERJA.
ini punya hal, insyaALLAH! lepas selosai kelas spoken english tuh & dapat lesen, tiba masanya utk wa carik kelija maa, income tarak woo kalo talak kelija !

4. HOLIDAY
*aiseh, la nih ak tak holiday ka? err, holiday la tp ak nak holiday luaq pada perlis boleh dak ?
bapa kurun dah ak xkuaq perlih ni !
kalo boleh tiap2 bulan ak nk p holiday boleh ?!
haha, xpa2, tggu ak ada lesen keta !HUHUHU :P
*ceit. bajet ja lebih. tahtah dok tdoq kat umah ja pun wlopon ada lesen,hakhak:P

LAGI ?
hem ! yang tuh jea yang ak terpikir buat masa la nih,
hok tuh pon taktaw la mnjd ke tak :P
hok nombo 1 ngn 2 tu kompem2 la berjalan,
hok nombo 3 tu yang cheq ta sure,
berjalan ka merangkak ka plan tuh ! hakhak.
nombo 4 tuh insyaALLAh :)

oke lah,
have a nice day ! 

p/s : tetiba terpikir pasai result ! omg, nebes cheq, tlog doakan misluvcoklat dapat result  SPM yg cemerlang ye,aminn :)

mood : tawakal :)

4 comments:

Cik Ungu Violet said...

gudluck yea dik! nanti da dapat kilija spend cik ungu coklat yea..hihihi XD

misluvcoklat said...

HAHA.
tengs kak,
ehem2,insyaALLAH,.
heheh :D

FATIN SYAFIQA said...

Auw bestnya smpai 9 bulan cuti tu! hehe

misluvcoklat said...

aha, cuti mmg best,
tp law lama sgt boring gak.
hee :D