Thursday, January 13, 2011

happy ending ♥

(mereka cutee kan? hee :D )

HELLO ! 
oke, panggil salam plak, ASSALAMUALAIKUM korang ..!
ahaks !
oke, maybe over banyak kot entry nih , teehee :D 
entri before neh pon over jugak tapi siket ja , kali ni kita bagi banyakbanyak bole ?hee ;D

aww~
HE's BEAUTIFUL !!!!
malam nih final da..wuuu :'(
nasib baik i tak terlepas youu!
klu lah i terlepas , pak aii..menangis i seminit,,hihi :D

ALAA!
tak bole nak date dengan ape nama tah ?
pak aiii, pakwe sendiri pown bule lupo noo?
maaaf, banyak sangat, ! MIAHAHA ;P
alah senang  cakap , Hwang Tae Kyung !(bkn nama sebenar)
ala, dlm citer he's beautiful tu.
maigosh (!) superb hensem kot ! i loike100X..

oke, berbalik kepada cerita tadi,
ofcoz la citer ni HEPI ENDING oke?
pak aii..suwit gilerr dowww~
walaupun hepi ending,
before tuh mesti ada adengan tacing2 ket.
pergh~
wa pon dah na jatoh air mata dah,
tp, klu klu i nanges, xmacho la beb?
eh, tp klu dia nanges still macho ok?
hahah.
btw, superb la citer ni.
i loikeee ganda 23X
mcm xcukup jer ganda 23x tuh,
oke kita bg bergandaganda lah sonang !
bule ? owkay,
nih da masuk part merapu..
hee :D

so, i stop sini je lah .
citer pe ha gantikan citer ni?
hopefully HEROnya HENsem!hihik :D

jap ! nak tanya ni,
korang tengok tak  ' the buried life '
what do you want to do before you die ?
AHAKS!
just nak cakap , i suka BEN (scond from left) je !
hahaha.
LOL~
tapi kan, yang len pon oke gak !
haha.
cukup cukup!
6t kang, ai bukak plak semua citer kat tv tuh.
mentang lah skrg i free,
bole tgok citer apo je kat tv tu .
hee :D
boboai ~
have a nice day ;)


4 comments:

Ekin_Alia MySara said...

bestkan cerita he's beautiful 2...i like2

broken.heart said...

aku tgk gak.
citer tuh lbey kurang 'boys over flower' tpi hero citer BOF agi hensem.

misluvcoklat said...

ekin : yup ! superb best..heheh ^^

misluvcoklat said...

broken.heart : yoko? wa tak tengok plak cedr BOF tu..