Thursday, June 17, 2010

wa di tagg!! =)

  hey,  wa selesai kan hutang tag . hutang wajib dipercepatkan..ye tak? okeh, malaih wa na merapu byk ;P . wa na selesaikan tag - tag ini dolu...

FIRST,yg ni, di tag oleh cik adek manis  , SWEET_TEDDY;), adikk, tengs for the tag okeh ;)



ini syarat2 nyer :
Tulis sebuah entry pasal award ini kat blog korang. nak tulis apa.. sila baca selanjutnya.
 ceritakan usaha korang utk mencomelkan blog korang.contoh macam korang mengubah suai sampai tak tido malam ke, etc. juga sertakan sekali 2 website yang korang selalu pegi untuk membantu korang mengedit blog. 
sat na tanya soklan cepu gangsa neh, comel ke blog ak?haha,sat, jangan muntah dulu..|_______________| naah,amik tong nih,bru boleh muntah..haha.oke lah,erm, wa buat simple saja,. xda lah smpai xtdo malam,tp,berjam2 jgak lah kan..bkn senang nak decorate blog *wat terok*..wa sggup xmkn coklat sbb na decorate blog taw..haha..xda kna mgena pon..huhu.erm,website? wa main amik je klu wa jumpa yg bknan dihati..huhu..xigt sgt website mana,byk sgt der...huhu..
  
>>tuliskan 5 perkataan yang mengambarkan diri korang.
  • tangan on9 :P
  • suka math benci bio 
  • pemalas
  •  suka coklat
  • kuat tido..zzz 
>>tag kawan2 korang yang korang rasa patut menerima award ini
*amik sajork sapo yg rasa blog dya comel. org tu mst perahsantan punyer.hakhak..lawak sajork..amik la spa2 yg mao ok :)

__________________________________________________


SECOND , oh, ini pulakk di tag oleh budak comey, Gjie aka kawan wa*tgok la kwan spa*wkaka.,
sat, gjie..pkah tu kami ka??hahha...mna la taw kot2 tsilap org..hakhak :P , btw, tengs naaah :D



1. sebutkan 5 makanan favourite : 
 
>> coklat
>> kokokrunch
>> fried rice
>>waffer coklat+nut
>> sweet sour :)

2. orang yang paling ingin anda temui :

>> femly 
>> besties
>> future hasben *haha,gedikk*


3. jika boleh pergi ke mana sahaja di dunia ni , tempat yang paling anda ingin lawati :

>> makkah , insy =)
>> tmpt yg belum wa p laa :P

4. perkara yang anda tidak akan lepaskan di dunia :

>> apo ha? apa-apa aje lah.

5. jika anda diberi kesempatan untuk meminta apa sahaja di dunia ni , apa yang akan diminta :

SPM 2010-9A+..amin..
 
6. siapa teman terbaik anda di dunia ni :

countless okayy*siyez kopi 'O' jwpn jjie.haha :P
 
7. anda pasti tidak dapat menahan diri daripada membeli :

 >> coklat
>> benda-benda comey
>> buku rujukan *siyez hipokrit.haha

8. ringtone anda saat ini :

>> that should be me - justin bieber lorhh :P

9. apa makanan terakhir dimakan :

>> chezzy wedges ,semalam..harini?wa mnom sjork.xmkn apo2 lg :D


10. bila kali terakhir anda menangis ? kenapa ?
 
>> time ak dilahirkan dulu.lama daah..haha..siyez muhong..erm,xtaw la..xigt ^^,

11. favourite movie :
 
>> UP kot tjok dia..ala yg ado bdak comey tuu
 
12. sebutkan 3 nama band kegemaran anda :
 
>> xtaw :P

13. sebutkan 3 penyanyi kegemaran anda :
 
>> justin bieber !!
>> black ..
>> ?? malaih pikiaq..

14. pekerjaan parents anda :
 
>> ayah - peg. immigresion
>> mak - suri rumah
15. nama si dia atau bekas :
 
>> hilang ingatan smentara :P

16. hadiah yang pernah diberi oleh si dia atau bekas :
 
>>  kulit coklat ,wakaka..x laaaah :P

17. orang terakhir anda call :
 
>> tah, xigat *ces,kja xigt ja noo ;P

18. brand kegemaran :
 
>> brand yg BERKUALITI sahaja.ciplak ciplak xlayan la beb.haha.kopi "o" lagikk:P

19. rancangan tv kegemaran :
 
>> buat masa skrg >> alisa , she wolf ! sukaaaaaa ^^

20. tag kan kepada 5 orang :
 
>> sapa -sapa *gila pemalaih :P 

____________________________________________________

THIRD @ last..
huh ~ last da pon,..hehe..
ini pulek di tag oleh adik sweetie ini >> TIRRA << babe ! tengs ukeh ;)


  


1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang?

   >> na perabih tagged ni cpat2 & perut tgah lapar wafer coklat :P

2. Apakah nama samaran you all?

   >>  misluvcoklat klu dlm dunia blogger neh, klu kt lua Pkah ;)

3. Berikan 3 orang yang you all sayang?
  
  >>  Mak, ayah, family!!

4. Panggilan untuk si dia.
 
  >> mangkuk, HAHAHA, joke laa..wa single derr :)

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.

>>suzuki swift.haha.

  
6. Blog mana yang you all suka visit?

>> blog  sis c33ramoon ,byk tutorial disini yoo :)
>> blog karingeri,  gmba dlm tuh,,ya ampunn..terbaikk la,,xcaya?tgok sndiri der ^^,
>> blog yg ak follow lah ^^


7. Tag kan kepada 15 blogger you all.

>>  korang yg sudi,. amek sajork. hee ;D

______________________________________________

pergh, habes gak hutang wa..hehe ^^ salaaaam ..

1 comment:

KERDILDESA said...

cantiknya blog awak! meriah! hehehe . comel sangt niey ..
amboi! bnyaknyer kene tag ?? penuh satu page soalan2 maut.. hehe .
erm, suka tito ker? samer laa kite. hehe!!

awak, jom singgah blog saya, saja, boleh rapatkan hubungan sesama blogger. kita koment2 kat post entry ae?
hihih.
jom. jemputlah ke blog saya.
http://kerdildesa.blogspot.com/