Friday, April 11, 2014

Ehem =)

Assalamualaikum =)

Ehem. Ada orang tak ni ? hee . dua bulan sunyi sepi je blog ni. sherram pulak kiter nak masuk. hihi. Kebusian mungkin ? mungkinlah . dan tambah pulak dengan kemalasan . memang thorrrbaikk . haha. Many things happened. yeah seriously . salah satunya , kehilangan MH370 . Do #prayforMH370 guys =')


Anyway , Alhamdulillah  ! Im officially 21 y/o babe . Thank mak ayah adik kakak and kawan kawan =) Thanks sweet/sweatheart. eh! haha. Thanks for all the wishes , prayers , gift and the suprise too. haha. Tak expected pon ada suprise lagi tahun ni ekceli . Thanks , itew sayang awoks. ececeh ! haha. Bila birthday jer mesti teringat kenangan matriks . Adududuuu , rindu toksah citer la .


 Umur dah meningkat, Jodoh belum tentu sudah dekat , tapi yang pasti ajal sudah dekat . kan ? =) Hope aku dapat berubah perlahan-lahan ke arah kebaikan . InsyaAllah . do pray for me . Ekceli aku tadak mende nak dimerapukan disini . aku nak gunakan masa sebaik baiknya dirumah . Harini dah Jumaat kot . how fast time flies ! Ahad ni balik upsi pulak. oh tidokkk ! banyak lagi makanan aku tak makan ni. hahaha ! bila la nak kurus kalau asyik nak makan makan makan jer . hahaha. ekceli , IM ON SEAFOOD DIET! When I SEE FOOD , I Eat !Boleh cemtuu ? Kbai. Take care okay . Assalam =)






2 comments:

Ahmad Izuddin said...

selamat hari lahir pkah, semoga dimurahkan rezeki :)

misluvcoklat said...

Amin :)
Thanks !