Tuesday, February 11, 2014

Hentah .

Assalamualaikum =)

Peace yow ! ada orang rindu wa tak? muahaha =P

Terlupa pulak ada belog , muahaha . Ktipu jer . Kemalasan yang tiada bertahap . Cuti hanya stay dekat rumah , makan, tido , makan, makan , dan makan. itu je keja aku . muahaha ! aku punya plan nak 'dayet' la konon ! bhahaha. dayet sangatt kannnn =P takpa lah kat upsi nanti lah dayet bagai. bhahahaha ! piang sunggoh~ cuti ni terpaksa stay kat umah sebab duit non hado untuk berjoli ~ hangout dengan kengkawan pon kejap jer . wuu~ tak sempat nak piknik. cuti kejap sangat , nak jumpa kenkawan pun tak sempat . takpalah wehhh, penang next cuti sem. muahahah ~ tak habih habih dengan penang ~


dah bulan februari ghupernyer ! dah nak balik UPSI dah ni . Result pon dah keluar. Daftar semester hempat pon sudah . Jadual pon sudah tengok . Risau ! Ya, risau kalau kelas major yang aku belum sempat add tu ter-klash ngan jadual kelas minor . Alahai, kalau terklash terpaksa tukar subjek ler gamoknyer! Result ? uhuu~ seperti yang dijangkakan ofkozes la . haha. Alhamdulillah =) even kali ni tak deyel . Kejatuhan itu perlu kerana kejatuhan itu merupakan satu cara untuk kita berusaha untuk bangun kembali . Jyeah, Fighting untuk sem 4 ! new sem , new hope ! Mathematics, please be nice to me . Sherram pulak nak belaja math ni setelah lama ditinggalkan . woot wooot ~ May Allah ease everything, Ameen .


So, hanya tinggal lebih kurang empat hari jer lagi dirumah. Sobssssssssssss ~ sedih forsure . Pelbagai dugaan dan cabaran bakal ditempuhi bila jauh dari keluarga . Beza kot bila kena hadap dengan pelbagai dugaan bila berada dengan family and bila kita sorang sorang . Hati, dah bersedia kah awak, tolong taff ye . Ingat , ALLAH ada =)

so , nampaknya aktiviti burung hantu, bangun lewat, main dengan kucing, tido dengan kucing bakal berakhir ! Oh , sudah pasti aku akan merindui kucing kucing dirumah bila di UPSI nanti . Oh  tidakk! sadis betul . dah tak boleh kacau kucing aku tido lagi . tak pa lah, mungkin kucing aku bersyukur bila aku balik nanti sebab depa dapat tido dengan nyenyak tanpa ada makhluk yang menganggu tido mereka lagi, muahaha~
konfem rindu makhluk berbulu tuuu nanti. wuu~ 



4 comments:

Khuzaimah Khadir said...

comel ny kucing dia.. :)

Cik Mun said...

cuti mun pun bakal abes ni..huhu

Nasuha Puteri Nass said...

Semoga tempuhi semestar baru dengan pnuh semangat....

Lee Wa Wan said...

comel betul makhluk berbulu tu ^^ hahahha