Saturday, January 25, 2014

kita sayang kat depa, depa prek kita. Kbai.


Assalamualaikum =)
Wee~ sejuk nya . nak kata sejuk macam kat Perth tu macam over sangat lah pulak kan , ni Perth-lis je punn. haha. so feeling feeling macam dekat Cameron Highland adalah ! tapi takda la sampai tahap time cakap keluar asap ikot mulut . bagi perokok lain citer lar . ihikss . cepatnya masaaa! dah dua minggu stay kat rumah. wuwuwuw~ nanti kena balik Upsi . oh tidakk! kbai. result bila keluar haa? setiap malam wa mimpikan result . Nightmare =.= . Doa dan tawakal je mampu. huhuhu.


Rindu ? orang cakap kalau rindu , tengok lah gambar . tapi bila tengok gambar bukan bagi hilang rindu tu, makin bertambah lagi hadoo laa. acano ni? hahaha. ni la yang wa hadapi time ada kat upsi. yes, before tidor wa akan tengok gambar dalam galery phone ,contohnya  bila ternampak gambor kucing wa jer terus rasa rinduuuu ngat ! rasa nak peluk ,cium , tampor semua hadoo! dah macam rojak rasanya. haha. perit sungguh perasaan itu . ceh !



see jari wa , kena cakar dengan kucing kesayangan. Ini lah baru orang kata "kita sayang kat depa, depa prek kita" ! haha . Nampak sikit jer , tapi pedihnya menusuk kalbu . Tambah tambah time kena sabun , THORRbaik bak ang ! haha. nasib ah wa sayang lu , kalau tak dah lama wa tauk ikot tingkap . errr. ni la padahnya bila suka kacau kucing wa tengah tidor . kekeke~ 

ini lah mahluk yang mencakar jari wa =.= ! nasib comel .haha! kbai~


1 comment:

syazrah tarmin said...

wowwww.... comey kucing awokkkk.. hihihi