Tuesday, January 7, 2014

2013 memories

Hai Assalamualaikum =)

Aummm~~ sunyi nya blog guwa ni. haha. ada orang rindu kiter tak ? mihmihmih . soalan bajet seperti itu perlu hadoo okay dalam blog ni. bhahaha!so , Selamat Tahun Baru 2014 uols. Semoga dipanjangkan umor, dimurahkan rezeki , diberikan kebahagiaan dunia dan akhirat, insyaALLAH amin . dan tak lupa, semoga iman kita bertambah seiring dengan umor kita yedak ? InsyaALLAH.semoga dicepatkan bertemu jodoh jugak. hahah. peace yow =p


DUA KOSONG SATU TIGA . banyak kenangan . manis pahit masin kelat .semua ada, secukup rasa . bagi aku , 2013 ni still tahun yang baik buat aku and tahun yang paling teruk bagi aku still dipegang oleh tahun 2009 lah. haha. banyak sangat memori 2009 yang menghantui aku pada hari ini. tapi Alhamdullilah, makin lama makin hilang dah memory tu. aku pon dah move on. Eh ? Kbai. hahahah .


KENANGAN MANIS. banyak ! Terima kasih orang orang sekeliling yang mewarnai hidupku . ecehwah ayatt~ hahaha. antara kenangan manis ialah kenangan pergi bercuti dengan famili dan kawan kawan. ihikss.

Kenangan with my lovely Family

This is my small happy family =) My family is my priority . Sebab depa lah aku kuat sikit. kalau tak, emm. entah lah . Thank Mak Ayah for everything. Thanks for the surprise. Tak pernah terpikir pon akan dapat surprise tu seawal ni . I will try my best to make they happy . insyaALLAH. semoga Allah lindungi orang orang yang aku sayang ni daripada benda benda yang tak diingini, Ameen.

Kenangan dengan geng Dermarian

start dari pergi tengok wayang cita Conjuring . haha. Lepastu pergi bercuti dekat Langkawi . Pergi snorkling bagai kan. hahaha. Part snorkling lah yang paling tak boleh lupa. wa still ingat keadaan time berenang bawah jeti yang memang dalam tak bertahap tu . rasa nak menangis ,menjerit , terkesima semua ada . haha. sokmo over aku ni . ihiks. then naik banana bot dekat Chenang.  Boleh pulak boat tu terbalik time dekat laut yang dalam jugak . haha. lawak pulak bila ingat balik . takut tapi seronok. haha. part kereta habis minyak la yang paling tak tahan. haih .sakit perot wa ingat balik, tergelak sorang sorang. hahah. then naik sem, pergi sunway . my first time going there. Naik vuvuzela . pergh, rasa nak terkeluar isi perot. haha. sherram tapi syok sangat. 4 kali kot kita naik kan wei? haha. tahun ni kita nak p mana pulak weh? haha. mohon open table. kekeke~ bila jumpa depa ni kering tekak weh. sembang tak benti sat. padahai sembang topik yang sama, hambar betoi. hahaha. 

Kenangan dengan Geng KMP

dengan geng kmp , asalkan cuti sem je g piknik. haha . masa cuti sem satu dulu , nak piknik dekat Bukit Ayer , tapi boleh pulak tersalah jalan . hahaha. padahal semua orang Perliss,. hahaha. last last picnik dekat Gua Kelam . Then cuti sem dua pulak picnik dekat Tasoh Lake resort. wee~ best2. lapaq ikan bakaq wehh. haha. so, cuti sem 3 nak p mana? Jom p peneng wehhh!!! hahaha. tak habis habis dengan penang wa ni . wa rasa penang macam best jewww. ihikss. wa kenal depa ni dekat KMP, ada gak dak dermarian . wa baru kenal setahun tapi dah rasa macam dah lama kenal . betul tak tipu . macam tak percaya lak boleh ngam sampai macam ni kan. haha. caya lahh ! hope friendship ni kekal selama lama lamanya. Ameen =) 

Kenangan dengan geng Upsi

Geng Upsi . Geng At31 . ISMP Kemahiran Hidup Semester Tiga. Ekceli banyak masa 2013 aku adalah dengan mereka lah . yelah , almost everyday and everyweek jumpa kan. hehe. so sory sebab ada lagi yang wa still rasa malu malu lagi . wa memang cenggini . perlu kan masa nak rapat dengan orang yang baru kenal . wa kan pemalu. haha. pemalu ler sangat . anyway , sori kalau kami de wat salah silap , 5 semester lagi kita akan bersama , insyaALLAH . semoga hubangan sesama kita akan lebih akrab . Terima kasih for the suprise during my birthday . Im really appreciate that friendsss =) haha. tetiba teringat suprise birthday kat KMP, gila rindu . bangun tido muka penuh cat. daebak ! hahaha.


FRIENDSHIP.

DUA KOSONG SATU TIGA. friendship aku dengan man and syaz dah masuk tujuh tahun kan uols? wee~ wa harap kita till keep in touch even sekarang kita dah jauh, kontek pon jarang  . wa je lah yang jauh . wa sorang je kat upsi. both of you dekat uitm shah alam. siyesly wa miss both of you . bila maw lepaking weh . ihik. rindu time kita tiga rapat dulu . ya Allah. rindu wehh. hahah. Best friend forever,till Jannah. inyaALLAH , Ameen. 

My online's friend . Kita kenal since 2009 , tak sangka still keep in touch sampai sekarang . Lu pun dah nak kawin dah. wuhoo~ congrates kawan ! may both of you happy ever after . kawan wa salu tanya lu boifren wa ke? hakhaktuih . we just friend laa  . closed online friend. haa, gitu pon boleh.even tak pernah semuka but rasa macam dah lama kenal . biasa lettew . ihiks. thanks salu bagi wa kata kata semangat . thanks jugak layan keoveran dan kengokngek-an diri wa ni. hahaha. terima la adik lu ini seadanya . wa punya wishlist setiap tahun baru tak pernah nak capai sampai lu naik menyampah ! hahaha. lu menyampah? wa lagi lah . harap tahun ni wa istiqamah. bhahaha =p


Kenangan Pahit .

dah ada yang manis mesti ada yang masin, pahit, kelat jugak kan. haha. antara yang pahitnya , result sem 1 wa la . haha ! serious wa rasa down gila dengan result sem 1 wa . sebab tak sampai target . huhu. sem 2, Alhamdulillah . Sem 3? no komen. final pon tak habis lagi. study pulak last minute so no komen lah. haha.
dan yang pahit pada DUA KOSONG SATU TIGA ialah benda yang pada mulanya aku nak miliki sangat sangat tapi sayangnya aku hanya miliki dan bersamanya tiga bulan je . sedih weh . nak baiki pon kewangan tak mencukupi . hemm . tak tahu lah nak cakap apa. bila teringat dekat dia rasa macam nak meleleh je air mata sebab aku beli guna duit aku dan aku memang nak sangat miliki dia . atlast , it end up like that. sadis sangat . nak baiki pon macam mahal je , nak cari penganti pon emmm, kewangan pulak sengkek ni . ke ada orang nak sponsor ? hihi. saya harap awak cepat sihat . tapi macam takdak harapan jer ={


so DUA KOSONG SATU EMPAT ! please be nice to me. ILOVEYOU ! wishlist tahun ni sama macam tahun lepas dan lepas. hahaha. agak agak apadia wishlist aku ? DIET ! hahahaha. kbai . (mohon lu tidak terjun kerusi selepas baca wishlist wa yang baru ni lagi. hahaha . phuii ) Assalamualaikum =)

#tulisan terpaksa dikecikkan sebab panjang sangat wa merapu. till we meet again. byebye =)







2 comments:

Anonymous said...

Thanks adik. Jaga diri baik2 okay. Gud luck diet. hehe.
Thanks for ur praying for both of us.
InsyaALLAH one day if Allah will , we will meet . who know right ? Good luck.
Thanks for being my sweetest friend . Thanks for make my day with ur jokes . Cepat2 cari penganti ye. hehehe :p

loves, AI <3

misluvcoklat said...

haha. diet pon xstart agy. hikhik
thanks anywy.
gonna miss 'us" .hewhew =')
welkem, insyaALLAH, will try to find one after this. bhahaha.

=)

peace yow ~