Sunday, November 10, 2013

Rindukanlah ~

Assalamualaikum =)




Oh terasa melting  bila dengar suara  Encik Mimpi ni. HAHA !im sure many girls out there faced the same situation.  HAHA! macam hensem je suara . suara pon boleh hensem okay, bukan rupa je. ahaha. Eh tapi kan, kekadang laki suara macam hensem ni tak semestinya rupanya hensem ,serious i tell you . ihiks .


benda ni kawan aku pernah alami. dulu time sekolah ada la sorang mamat ni tersalah nombor katanya . suara dia , oh my, ais kat kutub utara pon boleh cair bila dengaq. hahaha . over ngat kan xD then mamat tu pun selalu lah hantar hantar mesej then they be  friend. one day , dorang decide nak jumpa . my friend for sure lah eksaited .kawan aku pun rasa mamat tu mesti hensem ,sbb  suara dia perghh.


 so bila dah jumpa.. agak-agak hensem tak? sama macam yang kawan aku pikirkan tak ? haha ! bukan lah nak kutuk , semua ciptaan Allah cantik-cantik dan hensem-hensem belaka . mungkin cuma kawan aku je kot tak nampak dengan mata kasar kehensem-man dia tu. hikhik. bak kata jep sepahtu, biar tak hensem , janji setia ! yedak ? haha. tetiba je xD


tapi Encik Mimpi ni agak-agak hensem tak ? muahaha ! once again i repeat , semua ciptaan Allah tu cantik-cantik dan hensem belaka.yedak ? hee .  EM ni misteri betul lah sebabnya dia tak pernah tunjuk pun muka dia . sesuai lah dengan nama dia as "Encik Mimpi" uh.  Biar orang termimpi-mimpi. haha . anyway bagus jugak lah aku rasa dia tak tunjuk full face dia. kekalkan kemisterian itu . unik kot ! kannnnnnnnnnnnnn? ihiks. dah dah, jom layan lagu rindukanlah by Encik Mimpi ni . jangan nak melting sangat lahh ~ hahah~ buat kawan aku yang asyik layan lagu rock uh , cer try layan lagu jiwang ni sat. tak payah nak rock sangat lah even lu memang jiwa rock ! hikhik =p



2 comments:

Niena Reen said...

haha. tahu tak apa. mmg selalu sgt jugak lah suara handsome orgnya biasa2 saja. :D jangan terpedaya dgn suara. hahaha.

misluvcoklat said...

betool tu! haha xD