Thursday, October 17, 2013

Aidil Adha 2013

Assalamualaikum and hello people out there ! wahhh, almost 2 weeks i didnt update this blog . I miss you lah beby ! haha. I think it is not too late for me to wish you Selamat Hari Raya AidilAdha =) How ur raya ? banyak dak makan daging ? Nyum nyum . Penat mulut tite kunyah daging taw . ahaha. mengada! oh ya , plis take note yang entry ni banyak gambar berunsurkan muka aku! so kalau tak suka mohon jangan scroll nahh = p


juling mata tite, makan daging banyak sangat . kahkah

raya tahun ni sama je macam raya before ni cuma tahun ni xdak wan aku . rasa la perbezaan tu . tapi siyesly raya ni takdak feel langsung . baju raya pon recycle baju jubah time dekat matrik dulu. ihiks. buat apa nak membazir kan. tak elok membazir ni , amalan shaitonnn. tahun ni tak dapat nak makan perut lembu bakarrrr. arghhh, im starving for that hokeyyyyyy! punya lah wa nak makan tapi sayanggg, xdapat . hmmm :'( salu wan aku yang uruskan bab perut lembu ni , tapi tahun ni dia dah takdak , so tak dapat lah nak makan perut bakar . hmmm. 


baju raya recycle . kehkeh =p

oh ya ! haritu 2 weeks before balik perlis aku berpantang tak makan nasik sebab nak taruh (simpan) perut utk makan nasik dekat rumah ! and now bila dah ada kat rumah aku makan macam untuk sebulan lah pulak ! kahkah. lingkup betul. takpa , nanti balik upsi jangan makan nasik tiga bulan. bhahaha ! boleh ke idokk? kekeke~ kalau setakat tak makan nasi tu aku okay je , tapi kan , kalau stresss ! haa, memang lingkup lah kan ! kalau stress jangan kata nasik, gajah depan mata pun mungkin aku makan jugak . kihkih =D

ompok wat muka tak iklas sbb dipaksa tangkap gambo. ahaha~

ini je kucing yang mau duduk rumah . kucing yang aku rindu sangat uh takdak kat rumah ,. dia pergi mengorat. sakit hati kiter taw dak. T_____T dan lagi sakit hati bila bb aku still di hospitalll! waaaa, ite rindu awak tahu takk? susah giler hidup tanpa BB ni . cepat2 lah pulih sayang . i rindu u........okay dah . layan gambar je lah ek ! haha.

dengan kazen2 yang sangat buas ! huh ~ sabor je lahh.

 siblings! Thankyou camera 360 with de sexylips effect ! ihihi


depan itu  kakak aku . orang selalu cakap aku kakak . ouh demn!  maybe i look matured .
 *think positive. haha

 kegedikan bersama kakak aku. mihmihmih . part mata juling uh wajib ada! hee~


selfie ? mungkin!

This is my small family. will going bigger ,soon ! insyaALLAH =)
 okay bye. Assalamualikum =)




3 comments:

Cik Mun said...

selamat hari raya aidiladhaaa~~

Nurul Farahizzati said...

untunglah sambut raya dengan family... huhu.. :(

misluvcoklat said...

Thanks cik mun.ehee~

Farah , alhmdulillah, still bepluang smbut raya with the beloved one =')