Monday, July 8, 2013

Picnik =D

Assalamualaikum =)




Alhamdulillah, plan nak gathering dengan kengkawan before Ramadhan jadi jugak . Ingatkan tak jadi dah. Alhamdulillah, cuaca kemarin pon oke saja even hujan pagi tu dan cuaca mendung . nasib tak hujan . hee~ apapun , harini cuaca kat perlis sejuk habaq hang. mendung je . memang terbaik ah untuk tido, hahaha, wa update pon nak halang diri wa dari tetido even dah banyak kali menguap ni woi. haha .


Kelmarin dalam pukul 12 baru sampai dekat Tasoh Lake Resort . bhahaha. sapa tah yang lewat teww . maap lah ye, pagi tu iols busy sediakan apa yang patot. oh ya , kali ni i tak jadi drebar sebab ada drebar baru, hihihi . so yang join kali ni 7 orang termasuk adik aku. Err, adik aku memang nyebokss betoi , sanggup taknak ikut parents aku g alor star semata-mata nak berpicnik dengan aku. sakit pulak hati kiterrr. hahah. so aku bawak je lah -.-



picnik before ni kitorang just bakar sosej and jagung je . but kali ni kitorang bakar ikan pulak sebab nak makan dengan nasi . memang pergh lah kan makan ramai-ramai . InsyaAllah ,nanti kita picnik lagi noh. heheh =D After picnik weols pergi masjid for zohor prayer . then lepastu pegi lepak kat Taman Ular . yucks . geli tengok ular kat situ. nak muntah pon ada. bhahaha. so layan gambar menta . hehe

Ikan Siakap dan Ikan Keli bakar plus ayaq asam bawang memang holiaw~ haha =D
ayam kicap and sambal telur . Terbaikkk !



Ular Tedung Selar . Seram aku tengok . Geli pon ada. euww~

 Comel tak Kak ton ? bhahaha. Anak berok ni. nak tengok pegi ke Taman Ular Perlis ye. hihi.

 Friend till Jannah , Insha Allah  Ameen =')
Love you all much much much . hee~
Kbai. Assalamualaikum =D






2 comments:

fatin aziz said...

kejelesan disini!!!hahaha

misluvcoklat said...

haha. t kta kumpoi geng2 derma plak , insya ALLAH =D