Friday, July 5, 2013

Its more than what i've expected .

Assalamualaikum =)



disaat bebudak degree U lain sedang menjalani exam final (dituju khas buat kengkawan di Uitm Shah Alam , Good Luck darlings :D ), harini pelajar degree UPSI dah dapat result final haritu . Perasaan neves tu takdak langsung . Cuma stress dan tak boleh tido je . biasalah tu , gelabah kateko . haha. 


what can i say , Alhamdulillah . It is more than what i have expected . Thanks Allah for everything =') Congrats to all my friend with your result . Remember ! Sehebat or seteruk mana result yang kita dapat , just bersyukur . Yang dapat tinggi tu ingatlah , kita bukan selalu diatas . Ia seperti roda , kekadang dia atas , kekadang dibawah . Kan? 


Aku syukur sangat sebab result sem dua ni much more better dari sem 1 . tak sia-sia wa tak keluar rumah seminggu. harap-harap sem tiga nanti aku dapat lagi okay dari sem dua ni. Ameen .jujur aku kata , aku takut pun ada bila result meningkat , takut aku lupa diri . mohon dijauhkan lah. 6 semester lagi . macam-macam boleh jadi . kan ? 


apapun big thanks dekat mak aku yang setiap pagi jadi "alarm" aku . haha. setiap pagi bila ada exam waktu pagi mak aku akan miscall aku , takot tak bagun pulak, naya maw tak bangun. hihi. siap pesan 'adik jawab elok-elok na ". menitis jugak air mata aku ni =') 


thanks jugak kat LEMBU ! kawan aku yang poyo tu . hahaha. dah habih ka manusia yang aku kawan dengan lembu ni ? mihmihmih. dia suka sangat sebut lembu lembu lembu , last - last aku panggil dia lembu . hahaha. thanks buat hari-hari study week aku jadi gila layan karenah mu ! hilang sikit stress study aku bila layan si lembu ni , ye lah . asyik buat lawak duaplohpatjam ! sakit perot gelak . So , dah tak payah pikir pasal result dah . pikir nak posa dan raya pulak . yey ! awal sangat tak kalau aku nak wish Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak =) jangan ponteng puasa ye ! Assalamualaikum .






2 comments:

cik natasya (: said...

awk study Upsi eh ? Waahh . sy baru apply upsi . Harap2 dapat la . Amin . And Tahniah result tu tauu . All the best utk sem yg lain :)

misluvcoklat said...

yes, am upsi-an. hehe.
thank you =)
oyeah ? gud luck.
no woriies.
upsi senang dapat insya ALLAH. hehe :D