Monday, July 8, 2013

#1 : SGAC (Love) .


Assalamualaikum =)


Setiap Gambar Ada Cerita #SGAC

Aku sure setiap orang ada minat  terhadap sesuatu . Aku pun ada. Salah satunya ialah aku suka edit gambar aku and letak quote kat gambar tu .Kalau anda perasan . Kalaulah KALAU , tu pun kalau anda memang dok stalk blog aku ni sejak kewujudannya (macam ada .kahkah) and kawan aku mesti uols will notice something . Korang perasan tak banyak (xdela banyak sangat) gambar aku yang ada muka aku .aku edit dan letak quotes . Kan? Kan ? macam entri-entri sebelum ni tuuu . Oh, aku memang suka benda macam tu i tell you . aku rasa macam cool je . walaupun takdelah cool sangat kan . hahaha. semua gambar dah la ada muka aku . mesti ada yang menyampah kan ? aku pun menyampah jugak kekadang. kahkah . biar lahh . gambar aku , sukati aku  lah kan...satgi curi gambar korang marah pulak . Kan ?



Kebanyakkan quotes yang ada dekat gambar tu mengambarkan 'keadaan' and 'feeling' aku pada waktu itu. maksudnya it relates with what happened in my life la. haa giteww, so , ni aku tempek sekeping gambar yang firstttt sekali aku edit . Just for fun okay =D


BURMA = Between US remember ME always , 

krik.krik.krik. haha. 
Ekceli gambar ni ada kena mengena dengan 9 SEPTEMBER 2009 ! 
time ni hormon gatai tengah aktif . so layan je la.
Bhahaha xD
 Kbai . 






2 comments:

kak ezi said...

wah,,comel dia ada lesung pipit.
untung lar ~~

misluvcoklat said...

mokaseh .
hehe.
alhamdulillah , Allah bagi ;')