Friday, June 28, 2013

Friend Request

Assalamualaikum !
omnomnom, hati wa tengah cayaq neee~ HAHAHA ! dari dulu sampai sekarang entri yang hamba Allah sorang ni post buat wa cayaq ja bila baca. hadoii, kuatkanlah iman wa. hahahaha. wat terok eh , tapi budak ne memang manis gila , bak kata jep sepah " tak payah nak manis sangat...janji setia". hoho. okay tak dak kena mengena . bukan hat ni wa nak story kat sini. cuma tereksaited sat. heee~



lu ada fesebuk dak ? alah, muka buku . mesti lu orang adakan. bila orang tanya wa ada facebook ke tak , jawapan wa mesti berbunyi begini, maaplah , tapi tak dak bunyi pon. hihi . wa akan jawab " Facebook? makcik kleaner pon ada, takkan saya takdak kot" hee~ jangan kata makcik kleaner , nuhh, tokwan hampa pon mesti ada yang ada facebook kan? jangan dok wat main, tokwan zaman sekarang . maw tokwan kita zaman dulu lain la. dok kat bendang ja , tokwan zaman la ni dok depan fesbuk je lah. bekebun dalam fesbuk. muahaha.


hadoi, meraapu lagi . ekceli wa sangat hairan pasai apa lately wa asyik dapat friend request dari orang yang wa tak kenai  . dah lah tak kenai, takdak mutual friend pulak . kalau ada mutual friend tu konfem dia main tekan tekan je add orang ye dak ? hahaha. dah takdak mutual friend satu hal , wa pergi usha orang yang add wa ni, wa tengok dekat wall dia , baru 15 minutes wat account tu . nampak dak permainan dia? haha. 


kalau satu je macam tu takdak lah wa gelabah sangat . tapi ni lebih dari satu , but wat lek sudahh , wa tak approve orang wa tak kenai ni. hee~ entah lah, takot pon ada nak approve orang tak kenai ni yedak ? macam macam boleh jadi . search lah kat google sendiri no keburukan dia. hee~okeke, wa ngntok dah. kbai . assalamualaikum =)


2 comments:

Nurul Atiqah said...

Berkebun dalam fesbuk? Farmville dan sepupu sepapatnya, haha.

Kita pun ramai orang add, tapi kebanyakannya tak kenal so buat derk je la. Haha.

Jenguk sini pulak ye :)
http://rawkkstylo.blogspot.com/

misluvcoklat said...

haha. hasil kebun difb yg xdpt dimakan. heww~

okeng, bereh :)