Sunday, January 13, 2013

#1 : Menara Condong

Assalamualaikum :) Well Hello everyone ! How are you ? uhuk uhuk . *Macam de orang baca je kan. kahkah. okeke. This is my first entry in 2013. So , Happy New Year my dear stalkers and bloggers :) Saranghae <3 HAHA ! Ekceli , i just finished my final exam yesterday ! Yahooo . Bahagia youuuuu :') i really miss my home , my cat and for sure my familyyyy . 


And now, pada waktu dan detik ini , i was with my beloved family at Teluk Anson . woot woot . HAHA.  tak sangka ayah aku nak bawak mai sini , so apa lagi, senyium sampai telinga lah yeee ^___________^ Aku memang teringin sangat nak tengok menara condong neh  sebab selalu tengok dalam gambar jee kannn . haha.



Night view at Menara Condong .Daebak ~~

there are a lot of people 'lepaking' near the menara condong . im just curious what are they doing  , then baru lah aku tahu , ghupanya ada waifai haaa , patot lah ghamai jee lepak-lepak situu .

my dinner tonight . ekceli bukan roti nan and ayam tanduri ni je aku makan , but koteow kungfu adik aku yang tak habis pun aku tolong habis kan , padahal before g makan aku dah makan nasik sepinggann . kahkah . banyak betol aku makan. dah habis makan baru terasa 'eh, banyak nye aku makan" . time makan tak hengattt kauu. haha xD so ni ala - ala qada makan lah ni . time study week makan pun entah ke mana , asyik makan megi je , anak tekak pon xdapat terima uolss. so malam ni makan tedap tedap . weheee ;'D aku makan macam tak jumpak makanan setahunn uhh . ISK#!*geleng kepala :p




peace yoo ! haha. pakai selipar jamban pun apa salah nya , janji pakai kasut . kau hadoo? haha. Kbaii :D

2 comments:

Nadia Johari said...

hehee..jalan jgn x jalan

misluvcoklat said...

haha. yup2. byk lg tmpat nak g. hihi :D