Sunday, December 23, 2012

Running Man ♥

Hye Assalamualaikum everyone ! Okay , senyummmmmmm sikeddddd! ahah ! am i look happy ? eh , aku memang macam ni . mungkin before ni aku tak tunjuk kot . haritu kawan aku cakap aku nampak happy lately. Eh ? haha. aku biasa je lah. tapi mungkin jugak lah sebab before nih pun aku rasa aku senyum pun tak seikhlas aku senyum sebulum masuk UPSI ni , and now senyum dah ikhlass dah . Alhamdulillah , bahagia :) Thanks Allah for everything . memang tak dinafikan haritu aku diuji dengan ujian yang sangat kecil but for me agak besar jugak lah . I know Allah always with me , and he knows what the best for me . Thanks Allah for ease everything :) Alhamdulillah !



okay , taknak cakap pasal masalah "tu" hihi. mood tengah happy ni tidak elok kalau di"spoil" kan . ye takk ? ahak ! okay okayyyyy . senyummm lagii. ahah ! dekat-dekat final ni aku diuji dengan perasaan aku ni . lahhai , im fall in love beb ! alah , tak payah tekejut sangat ! haha. im so into Running Mannn actually! hahaha. addict sangat weyhh. aku baghu taw yang ceghita ni best woiii ! haha. lawak nak mati ahh . sakit perut aku taw dak ? lahhai . kenapalah time dekat final jugak lah aku tegilakan benda ni semuaa. kenaaapaaaa? haha. over sangat tu pkah . well :p


dalam RM ni , aku paling paling tak boleh belah   si Giraffe, ahakss, Gwang Soo . sangat tak leh blah. suka wat muka tekejut , ternganga mulut mulut. kahkah. tapi hensem jugak ehh! haha xD kekadang kesian gila ahh, orang lain macam tak suka je ngan dia. dah lah kuat menipuuu. hahaha. lawak ngatt ! muka tu yang tak leh blahh. hahaha XD tapi tetap hensem dihati iolsss. hiksss xD
*suka sangat nganga mulut macam ni . haha.. but bila dia gelak mesti dia tutup mulut. ololo :D


next , Haroro ! ahaks. HAHA ni pun sangat tak ley blahh. but dia cutee sangat . haha. sebabkan dia aku fall in love dengan pororo ! hikss. nanak kartun pororo ! dia ni kalau aku tengok episode awal2 , suka sangat buat2 belakon . hahaha. sangat lah lawak dan comell !
sama kannn? haha. COMEL!!!


Next, the Monday Couple . Eh, kan bagus kalau both of them betul couple. sweet apaaa! haha. Garry tu suweeet ngat aku tengokkk. hahaha . Ji Hyo pon lawa . Gary pon hensem whattt. . memang sesuai lahhh ! 

next , KIM JONG KOOK ! perghhh , tiger , dia ni kan , dahsyatttttt sangat . memang terbaikk ahhh. semua pakat takot ngan dia. haha. tengok tangan sudahh, muscle dia perghhh !!! haha. aku paling tak leh blah bila orang nak tangkap si Tiger ni , bila nampak tiger tu terus lari , bukan nak tangkap pon. haha. Tiger ni hensem jugak yekk! haha. semuanya hensem aku ni. haha. tapi betul lah , nak dibandingkan time dia muda dulu dengan sekarang , aku rasa sekarang lagi hensem kan kan ? peaceee :D


Mc and Big nose tu aku tak minat sangat . haha. sep muka depa yang kena tangkap dulu,. ahah. okay lahh, sebenarnya nak study tadi , tapi biasalahh kannnn . bila nak study baru nak update , kalu tak malas gila nak update. haha. ok bai =)

* Im alone at home, semua housemate balik kg . kesian tak ? ahaks. Kbai .Assalamualikum .






6 comments:

Nurul Atiqah said...

Samalah kita minat Running Man!! Fanatik sangat saya ni sampai tengok dari episod 1. Hehehehe :D

Nadia Johari said...

semua org addict tgk citer ni..hahaa..tp nad x lyn korea..

intanfirdaus247 said...

selamat pagi pikah!!

misluvcoklat said...

@ atiqah : bhaahaha. samalah kita punn. jadi addict glerr .ahah :D


@nad : cer try tengok, msti jatuh hati teruss. sy at first tak minat jugakk. hee :D


@kak intan : wehee! morning kak :)

najmi nawawi (juon) said...

running man xbest..boooooo..park shin hye puye drama series je best..haha

misluvcoklat said...

Best lahhh .
booooo :p
haha.
yong hwa mai lagi best.
dah la hensem
isk3 .
haha