Wednesday, December 19, 2012

Hati ini menjerit

oh laksa <3
*meleleh ayaq liuq sebaldi . I WANT THIS !

"MAKKKKKK!!! 
adik lapaq LAKSA !!! CUCOQ CEMPEDAKKK !!
 adik nak balikkkk !! T_______T
 kat sini takdak ayaqqqqqq . wuaaaaaa :(((("


begitulah hatiku menjerit disaat ini. hahah , poyo giler minah ni. ah W.E (wateverrr) uolss ! Assalamualaikum :) Disini pelajar-pelajar yang berada di kawasan Proton City tersiksa jiwa dan raga kerana ketiadaan ayaq habaq hang! Since petang kelmarin kot. nasib tak teberak. HAHA ! seghiyesly weyhhh. kalau kena perot dok meragam mampoihh . haha. ayaq setitik pun tarak ni apa citer . harap pagi esok ada lah. kalau xdak, hmmph , p kelas toksah mandi , macam tak biasa ! kahkah. ops ops ! :P



pada detik ini , sesungguhnya hati ini , perut ini dan mulut ini teringin nak menikmati LAKSA !!! lapaq nyaaaa . kat sini laksa depa macam tak sedap jahh. nak laksa kat tepi the store perlihhh tuuuu! sedap weyhhhh.. *terbayang2 nihhh >,< haha. ekceli laksa ni febret i uolss. dulu kat matrik hari2 laksa . slurppp! sedapnya . nyumnyum , macam mengidam jah, ahak. dan satu lagi , aku tersangatlah lapaq cucoq cempedak. haha. klu kat matrik dulu kal je mak aku,  then dia buat satu tupperware besaq dia bokmai bagi. haha. maw kat sini ?:(( ahah. ngada gila aku ni . humphhh . cuba untuk redho . xpa pkah , xsampai sebulan nak balik perlis dahh . huyay !! ^^

cempedak goreng aka cucoq cempedak.
sedap nya weyyy !!
LAPAQQ   
T______T

Okaylah , babai . Assalamualaikum :)

3 comments:

intanfirdaus247 said...

Amboehh saja je bg akak terliuqqqq

Nadia Johari said...

lapo plk tgk mknn ni..hehee

Shaza Amani Hidayah said...

Belajaq kt tanjung malim eh? My ex-U!