Thursday, November 15, 2012

SALAM MAAL HIJRAH

Assalamualaikum ,
wanna wish all of you  Salam Maal Hijrah .
Moh ler kita berhijrah ke arah kebaikkan .
Jangan takut untuk berhijrah ke arah kebaikan.
Aku harap tahun ni akan lebih baik daripada sebelum ni,
aku harap aku akan jadi hamba Allah yang taat akan perintah Allah, Rasul dan kedua ibu bapa aku,
insyaALLAH.
aku harap aku lebih beristiqamah dalam melakukan ibadah kepada Allah.
aku harap sangat aku dapat jadi muslim yang solehah , insyaALLAH.
aku harap semua ni bukan sekadar kata-kata , but ada usaha dan hasilnya .
insyaALLAH, im sure ALLAH always with me and with us .
Assalamualaikum :)




#15 November 2009 : we meet for the first time , friend .at that time, im so excited to be friend with you. smoga awak berada dalam keadaan baik-baik dan sentiasa beriman kepada-NYA. insyaALLAH, amin :')





5 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

salam maal hijrah..sha ada buat GA..sponsor femes tau..jom join http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

zila manaf said...

slm maal hijrah sahabat ^^

misluvcoklat said...

@sha : thanks . salam maaf hijrah too and thnaks for da invitation . myb i will join the GA if im not busy, insyaALLAH :)

zila : thanks Sahabat ^^

intanfirdaus247 said...

Salam Maal Hirah buat Pkah juga...:) Semoga Pkah akan lebih maju.... adeh adeh dr semlm duk sekodeng tutorial pkah ajar nak letak signature kat blog, x dapat2, ...akak dapat buat signature tp tiap kali post entry kena bubuh code signature tu...huhu..

misluvcoklat said...

thanks kak intan :)
hee, yeke ?
hurm,pkah pun lma xtgok tuto tu. hihi
so , xtaw lah tuto tu still boleh menjd ke tak :D