Friday, October 26, 2012

Salam Aidiladha :)

Hye Assalamualaikum everyone. Salam AidilAdha . for a quite long time aku tak merapu sengsorang kat sini.  heee :D Alhamdulillah, i still can celebrate this Aidiladha with my beloved family .

Oh yeah , i already at perlis since yesterday (wednesday) .Alhamdulillah, im safely arrived at Arau arround 8 am after 10 hours in the train. seriously , BORING ! haha. tapi nasib lah ada perkara yang boleh aku ketawa sampai sakit perot. bhahaha ! big thanks to my bantal busuk (haha!) sebab tolong kover muka aku time aku gelak tu. kalau tak maybe aku dah kena soundd dengan mamat tieww or di cop as 'gila' kehkeh :p


so, selamat hari raya aidil adha everyone ! jangan makan daging banyak sangat kepada orang yang ada penyakit darah tinggi tu na, satgi kot masuk hospital lak. hehe. oh ya , i do miss youu . i still confused why i cant stop looking at you .*sigh* okaylahh , take care :) Assalamualaikum :D and before i forget , sory for everything okay . sory kalau aku de buat sesapa sakit hati or sama waktu dengannya. maapkan kami hey ! maapkan kami ! lol . kbai .


2 comments:

man said...

slmt hari raya aidiladha..hehehhe

misluvcoklat said...

thanks. selamat hari raya aidiladha too :)