Sunday, September 2, 2012

Bye perlis :(


Assalamualaikum :) Hye uolss. anyone miss me ? what ? no one ? Kfoine -,- haha. bajet sentaphatemaknokss .i do miss you , gedik. eh, silap ! haha :D right now, i already at Tanjung Malim. Alhamdulillah,my family and i safely arrived here at 6pm . nak tahu tak ? tadi dah sampai kat plaza tol pertama which is dekat jitra ,aku baru terhingat yang aku terlupa ambik baju kurung. giloss vetul en en . haha. serius tak ingat langsung weh, bukan tipu2. baju tu dok dalam bilik. ish3. naseb ayah aku xhingaq , tapi mak aku hangen jugak la. haha. pastu patah balik ler jawabnya, rugi masa rugi minyak blablabla. buat cemana.bukan sengaja pun :Dkalau tak, aku pakai track-suit je lah jawabnya, curl-lasttt kau jahhh! haha :p



wehh, gua dah rindu kucing gua kat rumah tuu. depa wat apa la sekarang eh ? sobss sobss. esok satu hal , dah kena tinggal sorang2 :( hopefully aku tak nanges esok. bhahaha . semoga aku dapat rumate yang sekepala and baik macam kat matrik dulu .(konfem ex-rumate aku kembang baca ni.hahaha) dear ex-rumate, kami rindu hampaa . semoga perjalanan pulang ayah dan bondaku esok hari  selamat. ameen ameen :')


haritu p medikal check up. berat aku tu tak payah citer lah, memang berat la kan. nama pun berat. haha. ce tanya ringan pulak, memang xdak la.sebab berat je. haha. apa aku taip ni.lalala. aku nak cakap pasai ketinggian aku ni. masa form 5 aku punya tinggi 166 cm, and sekarang dah 167 cm. jangan tahun depan jadi 170cm dah le. haha. takot pulak kalau ketinggian aku xberhenti meningkat . ee, mintak simpang nokss. apapun aku harap duk kat upsi ni aku boleh stabilkan BMI aku. so kurangkan makan tu wajib . bukan nak diet . haha. aku xmaw ah keding , aku nak normal je . lagipun aku kan tinggi. hahaha. agak2 boleh ke aku nak jayakan misi ni ? hum hum. harap2 boleh la. gud luck pkahh,haha. jangan balik umah tak muat pintu sudahh..hahahah , phuii.


to mek syaz and man , beb, gua rindu lu worang lahh. jaga diri na . ingat daku dalam doamu. cehwahh. haha. okaylah, selamat sambung degree buat diriku dan rakan sekalian,semoga Allah permudahkan segala urusan kita. InsyaALLAH . Ameen :')

#seriously  unbelievable :(((

4 comments:

Fya Pelangi said...

UPSI ? tahniahhh ;)

misluvcoklat said...

thanks awak :)

man said...

nasib baik x kena marah ngan ayah teruk2..tp xpe anak masuk u kan..hehehe

misluvcoklat said...

haha. tu lah pasaii.
ayah pun jd speechless.
hikhik :D